16 Септември, 2019
0.0230

БАРАШ ПОДОБРА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА! ВИ ТРЕБААТ ОБУЧЕНИ КАДРИ!

Објавено во: Мои пари 11 Септември, 2019

ОБУКА- ПРАКТИЧНИ ВЕШТИНИ ВО СМЕТКОВОДСТВО, ДАНОЧНО ЗАКОНОДАВСТВО И КОНТРОЛА НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ, во Организација на Центарот за едукација Нова консалтинг

14-ти Септември петок/сабота

15-ви Октомври вторник/четврток

Што ќе добиеш?

 • Државно признаен  сертификат  за занимање “Службеник во сметководство”​,
 • Нови вештини и знаење
 • Софтвер со лиценца од 1 година
 • Индивидуален пристап
 • Даночен консалтинг
 • Стручна литература
 • 20% ПОПУСТ за невработени

Што ќе учиш?

 • Практично водење на сметководство
 • Финансиски извештаи
 • Даноци
 • Меѓународни стандарди за сметководство

Од кого ќе учиш?

 • Овластени ревизори
 • Даночни консултанти
 • Искусни менаџери
 • Тренери со 20 годишно искуство

Импресиите кои ги споделуваат посетителите на Нова се потврда за посветеноста и пристапот на учење во овој обучен центар кој покрај методологијата на наставата, се истакнува и по богатото искуство на предавачите:

„Бевте неуморни во повторувањето на нештата, кои нам ни изгледаа како научна фантастика, но, крајниот резултат покажа дека вашиот труд роди наш успех. Искрено се надевам дека сите ние ќе бидеме дел од вашиот тим на успешни стории, а Вие нашиот корен од кој ќе црпиме инспирација“ – изјава на ученичка, преземена од портфолиото на бројните коментари од веб страната на Нова.

Цена

18.000

Цена со попуст за невработени 15.000

Плаќање на три месечни рати

Информации

тел. 078 383 053, (02) 3 22 00 54

https://www.novakonsalting.mk/smetkovodstvo-primena-na-danochno-zakonodavstvo-i-kontrola-na-fi

*Маркетинг текст

Можеби ќе ве интересира

Дефектот во Маџари е саниран

Дефектот во Маџари е саниран

Во Гостивар оформена ЕВН паралелка за средношколците од регионот

Во Гостивар оформена ЕВН паралелка за средношколците од регионот

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЈА ПРОДОЛЖУВА ПРОМОЦИЈАТА НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОВОЛНОСТИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЈА ПРОДОЛЖУВА ПРОМОЦИЈАТА НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОВОЛНОСТИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ЦЕНАТА СКОКА ОД ЧАС В ЧАС: Нафтата поскапа за 20 отсто, планетата се тресе

ЦЕНАТА СКОКА ОД ЧАС В ЧАС: Нафтата поскапа за 20 отсто, планетата се тресе

Саниран дефектот во скопски Аеродром-сега има вода

Саниран дефектот во скопски Аеродром-сега има вода

Поради дефект нема вода на оваа улица во Аеродром

Поради дефект нема вода на оваа улица во Аеродром

Факти што не сме ги знаеле или сме ги заборавиле за браќата Манаки

Факти што не сме ги знаеле или сме ги заборавиле за браќата Манаки

(ФОТО) Оскаровски роденден на Олга Костовска

(ФОТО) Оскаровски роденден на Олга Костовска

(ВИДЕО) Македонската јутјуберка ЈАНА во нови авантури

(ВИДЕО) Македонската јутјуберка ЈАНА во нови авантури