15 Август, 2018
0.2573

Без вода корисници од нас.Пржино

Објавено во: Мои пари 13 Јуни, 2018

Ве известуваме дека на ден 13.06.2018 год. поради изведување на водоводен приклучок од Ф-150 мм на ул.Чедомир Кантарџиев бр.18 во нас.Пржино прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следните ул.Чедомир Кантарџиев,дел од ул.Наум Охридски и дел од ул.Банско од 09:00 часот до завршување на приклучокот, соопштија од ЈП Водовод и канализација.Можеби ќе ве интересира

Доделување на сертификатите на учесниците во програмата „Ден со македонските водечки извршни директори"

Доделување на сертификатите на учесниците во програмата „Ден со македонските водечки извршни директори"

ИАБ Македонија и МААМ потпишаа меморандум за соработка

ИАБ Македонија и МААМ потпишаа меморандум за соработка

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa „Сите ние сме од истиот филм“

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa „Сите ние сме од истиот филм“

Меѓународна конференција за поврзување на компании од метална и електро индустрија со странски купувачи

Меѓународна конференција за поврзување на компании од метална и електро индустрија со странски купувачи

Драчево без вода

Драчево без вода

Дефектот до Рамстор е саниран

Дефектот до Рамстор е саниран

Саниран дефектот на Будимпештанска

Саниран дефектот на Будимпештанска

Wizz Air: Рутите од Скопје до Ваксјо и Барселона како и од Охрид до Лондон Лутон се оптимизирани според барањата на пазарот

Wizz Air: Рутите од Скопје до Ваксјо и Барселона како и од Охрид до Лондон Лутон се оптимизирани според барањата на пазарот

Без вода 2-ра Македнска Бригада бб до Рамстор и Дижонска

Без вода 2-ра Македнска Бригада бб до Рамстор и Дижонска