15 Август, 2018
0.2685

Без вода с.Добридол, одложена најавата за водоводен приклучок во Центар

Објавено во: Мои пари 12 Јуни, 2018

Поради дефект на затварачи во с.Добридол, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Добридол од 09:00 часот до санрање на дефектот.

Меѓуостанатото од ЈП Водовод и канализација соопштија дека најавата за водоводен приклучок  (12.06.2018г.) на ул.Партизански  Одреди бр.36 во населба Центар се одложува на неодредено време.

Можеби ќе ве интересира

Доделување на сертификатите на учесниците во програмата „Ден со македонските водечки извршни директори"

Доделување на сертификатите на учесниците во програмата „Ден со македонските водечки извршни директори"

ИАБ Македонија и МААМ потпишаа меморандум за соработка

ИАБ Македонија и МААМ потпишаа меморандум за соработка

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa „Сите ние сме од истиот филм“

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa „Сите ние сме од истиот филм“

Меѓународна конференција за поврзување на компании од метална и електро индустрија со странски купувачи

Меѓународна конференција за поврзување на компании од метална и електро индустрија со странски купувачи

Драчево без вода

Драчево без вода

Дефектот до Рамстор е саниран

Дефектот до Рамстор е саниран

Саниран дефектот на Будимпештанска

Саниран дефектот на Будимпештанска

Wizz Air: Рутите од Скопје до Ваксјо и Барселона како и од Охрид до Лондон Лутон се оптимизирани според барањата на пазарот

Wizz Air: Рутите од Скопје до Ваксјо и Барселона како и од Охрид до Лондон Лутон се оптимизирани според барањата на пазарот

Без вода 2-ра Македнска Бригада бб до Рамстор и Дижонска

Без вода 2-ра Македнска Бригада бб до Рамстор и Дижонска