26 Септември, 2021
0.0205

Creative Hub доделува стипендии за најдобрите!

Објавено во: Мои пари 27 Август, 2018

Во тек се конкурсите за стипендии за едукативни програми на Creative Hub, во кои се вклучени Академија за Маркетинг и ПР, Академија за Графички дизајн како и новоформираната Академија за Веб Дизајн.


Creative Hubги отвора вратите за сите кои што се заинтересирани за сопствена едукација, доквалификација или преквалификација во делот на Маркетинг и ПР и Графички и Веб дизајн. Сите оние кои ќе аплицираат до 5 септември ќе имаат можност да се тестираат и да освојат една од стипендиите кои ги нуди Creative Hub.
Пријавените имаат можност да освојат целосна стипендија во вредност од 1.000 евра или делумна стипендија во вредност од 500 евра. Вкупниот фонд на стипендии изнесува 6.000 евра за стипендијата за Графички и Веб Дизајн, додека за Академијата за Маркетинг и ПР изнесува 2000 Евра ( една стипендија од 600 и четири делумни стипендии од 300 ЕУР).


Академиите почнуваат со предавања од 15 септември.

Creative Hub продолжува да биде лидер во иновативни едукациони програми преку програми кои соодвествуваат на потребите на пазарот, преку вклучување на предавачи кои се основачи и менаџери на елитни македонски компании, посета на компании, организирање на едукативни евенти како и ЗАГАРАНТИРАНА ПЛАТЕНА пракса со можност за вработување за секој студент во дел од врвни компании.

Сите заинтересирани кои сакаат да бидат дел од академиите на Creative Hubможат да аплицираат contact@creativehub.mkили пак на телефонскиот број 071 214 849.

Програмите и предавачкиот тим подетално може да се погледнат на www.creativehub.mk


Можеби ќе ве интересира

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација

Започнува соработката со германскиот консултант ДЕКОН за подобрување на оперативните и финансиските перформанси на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Започнува соработката со германскиот консултант ДЕКОН за подобрување на оперативните и финансиските перформанси на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Кога мислиш дека не можеш сам, тимски можеш секако - Штафетен маратон – ЕУ за спорт

Кога мислиш дека не можеш сам, тимски можеш секако - Штафетен маратон – ЕУ за спорт

Два МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА – преку три милиони денари!

Два МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА – преку три милиони денари!

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор Samsung The Frame

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор Samsung The Frame

ИТ компанијата „Скеил Фокус“ ја прошири својата канцеларија и во Битола

ИТ компанијата „Скеил Фокус“ ја прошири својата канцеларија и во Битола

Наскоро: GoGlobal - Виртуелни сесии за маркетинг стратегии наменети за перформанс огласувачи

Наскоро: GoGlobal - Виртуелни сесии за маркетинг стратегии наменети за перформанс огласувачи

Винарија Камник со 4 златни медали на Меѓународниот вински предизвик, AWC Виена 2021

Винарија Камник со 4 златни медали на Меѓународниот вински предизвик, AWC Виена 2021