19 Ноември, 2019
0.0171

Дефектот во Студеничани е саниран

Објавено во: Мои пари 22 Октомври, 2019

Уличниот дефект на  улица ул.1 бр.117 пред општината во Студеничани. е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 22.10.2019г. во 16:25 часот.

Можеби ќе ве интересира

Дефектот на ул.Хаџи Јован Шишков бб е саниран

Дефектот на ул.Хаџи Јован Шишков бб е саниран

Дефектот на ул.Благоја Стефковски е саниран

Дефектот на ул.Благоја Стефковски е саниран

Стабилно и долгорочно планирање со збогатената кредитна понуда на Охридска банка за физички лица

Стабилно и долгорочно планирање со збогатената кредитна понуда на Охридска банка за физички лица

ЕВН волонтeрите го изградија првиот парк за миленичиња во Струмица

ЕВН волонтeрите го изградија првиот парк за миленичиња во Струмица

Дефектот на ул.Благоја Стефковски 17 е саниран

Дефектот на ул.Благоја Стефковски 17 е саниран

Хедонист на годината во Македонија е Габриел Стибел

Хедонист на годината во Македонија е Габриел Стибел

Најновата генерација на IQOS уредот претставен на спектакуларна забава

Најновата генерација на IQOS уредот претставен на спектакуларна забава

Магијата на италијанската кујна во Дистрикт бар и ресторан

Магијата на италијанската кујна во Дистрикт бар и ресторан

Кнауф – 25 години синоним за иновации во градежништвото

Кнауф – 25 години синоним за иновации во градежништвото