11 Мај, 2021
0.0197

Диомидис Николетопулос со нов директорски мандат во Стопанска банка

Објавено во: Финансии 28 Јули, 2020

Диомидис Николетопулос повторно е именуван за Генерален извршен директор и претседател на Управен одбор на Стопанска банка, објави банката до Македонска берза.

„Стопанска банка АД – Скопје ја известува јавноста дека Гувернерот на Народна банка на Република Северна Македонија издаде согласност за повторно именување на г-динот Диомидис Николетопулос за Генерален извршен директор и Претседател на Управен одбор на Стопанска банка АД – Скопје со мандат од 4 години“, стои во соопштението.Можеби ќе ве интересира

Апасиев: Дали пртетседателот на Уставен, Сали Мурати, свесно го саботира оценувањето на уставноста на Законот за банки

Апасиев: Дали пртетседателот на Уставен, Сали Мурати, свесно го саботира оценувањето на уставноста на Законот за банки