21 Април, 2018
0.1852

Економија

Стартува протестот пред ВМРО ДПМНЕ, буџетските случувања ја кренаа тензијата!

Стартува протестот пред ВМРО ДПМНЕ, буџетските случувања ја кренаа тензијата!

29 Декември, 2012

АМАН во трка со времето, недостасуваат уште 1.000 потписи за поевтина струја и парно!

АМАН во трка со времето, недостасуваат уште 1.000 потписи за поевтина струја и парно!

29 Декември, 2012

Бројот на вработени во индустријата продолжува да паѓа

Бројот на вработени во индустријата продолжува да паѓа

28 Декември, 2012

Раст од 6 отсто на продажбата очекува Алкалоид во 2013

Раст од 6 отсто на продажбата очекува Алкалоид во 2013

28 Декември, 2012

Без оглас договорени јавни набавки вредни 14 милиони евра

Без оглас договорени јавни набавки вредни 14 милиони евра

28 Декември, 2012

Пораст на бруто и нето платата во октомври од 0,6 отсто

Пораст на бруто и нето платата во октомври од 0,6 отсто

28 Декември, 2012

Срѓан Керим купил една третина од МПМ?

Срѓан Керим купил една третина од МПМ?

28 Декември, 2012

Државата ги продава конфискуваните акции од „Југоопрема“

Државата ги продава конфискуваните акции од „Југоопрема“

28 Декември, 2012

Случај „Бачило“: Ќе се продава имотот на Џемаили, вреди над 1 милион евра

Случај „Бачило“: Ќе се продава имотот на Џемаили, вреди над 1 милион евра

28 Декември, 2012

Регулаторите денеска ќе ја распарчат Топлификација по примерот на ЕСМ

Регулаторите денеска ќе ја распарчат Топлификација по примерот на ЕСМ

28 Декември, 2012

Големо бизнис прегрупирање во „Европа“: се продадоа 9,39 % од акциите!

Големо бизнис прегрупирање во „Европа“: се продадоа 9,39 % од акциите!

28 Декември, 2012

80 вработени во МЖ Инфраструктура распределени во нови фирми

80 вработени во МЖ Инфраструктура распределени во нови фирми

27 Декември, 2012

Во нефинансискиот сектор лани работеле над 340 илјади лица, најмногу во трговија

Во нефинансискиот сектор лани работеле над 340 илјади лица, најмногу во трговија

27 Декември, 2012

Нови 800 вработувања во здравството, огласите по Нова година

Нови 800 вработувања во здравството, огласите по Нова година

27 Декември, 2012

Државата додели 5170 студентски ваучери за компјутер, потрошени се близу 1,3 милиони евра

Државата додели 5170 студентски ваучери за компјутер, потрошени се близу 1,3 милиони евра

27 Декември, 2012

Битола го донесе Буџетот за 2013-та, ќе гради патишта, мостови, депонии

Битола го донесе Буџетот за 2013-та, ќе гради патишта, мостови, депонии

27 Декември, 2012

Возниот ред на ЈСП Скопје на мобилен телефон

Возниот ред на ЈСП Скопје на мобилен телефон

27 Декември, 2012

И оваа година Охрид најатрактивен за соседите, распродадени новогодишните аранжмани

И оваа година Охрид најатрактивен за соседите, распродадени новогодишните аранжмани

27 Декември, 2012