21 Септември, 2019
0.1551

Економија

Загубарите потонаа 9 милиони евра за 9 месеци!

Загубарите потонаа 9 милиони евра за 9 месеци!

20 Ноември, 2012

УЈП: Од над 35 илјади ДДВ обврзници, само 178 се прилагодиле на е-Даноци

УЈП: Од над 35 илјади ДДВ обврзници, само 178 се прилагодиле на е-Даноци

20 Ноември, 2012

Берзата веќе продава со дисконт, тешко да ја живне намалениот данок!

Берзата веќе продава со дисконт, тешко да ја живне намалениот данок!

20 Ноември, 2012

Лекарска Буна пред вратите на Тодоров!

Лекарска Буна пред вратите на Тодоров!

19 Ноември, 2012

Штрајк на вработените во Мермерниот комбинат во Прилеп

Штрајк на вработените во Мермерниот комбинат во Прилеп

19 Ноември, 2012

Штрајк: Лекарите му се покажаа на Министерот

Штрајк: Лекарите му се покажаа на Министерот

19 Ноември, 2012

Поскапуваат горивата, бензинот за 1,5 а дизелот за 0,5 денари

Поскапуваат горивата, бензинот за 1,5 а дизелот за 0,5 денари

19 Ноември, 2012

Амандмани еден куп, расправата за Предлог-буџетот продолжува в петок

Амандмани еден куп, расправата за Предлог-буџетот продолжува в петок

19 Ноември, 2012

Нема данок за приходите остварени на берза од 2013-2015 година

Нема данок за приходите остварени на берза од 2013-2015 година

19 Ноември, 2012

Почнува расправата за буџетот за 2013-та

Почнува расправата за буџетот за 2013-та

19 Ноември, 2012

Министерот Сарачини во посета на Словачка

Министерот Сарачини во посета на Словачка

19 Ноември, 2012

Македонско-руски бизнис форум

Македонско-руски бизнис форум

19 Ноември, 2012

ОТЧЕТ: Кои се ефектите од владните антикризни мерки?

ОТЧЕТ: Кои се ефектите од владните антикризни мерки?

18 Ноември, 2012

Ристовски: Ќе има засилени контроли околу минималните плати

Ристовски: Ќе има засилени контроли околу минималните плати

18 Ноември, 2012

Од „лајк“ копче ќе зависи платата и работното место на административците!

Од „лајк“ копче ќе зависи платата и работното место на административците!

18 Ноември, 2012

Јовановски: Груевски да не го крие долгот!

Јовановски: Груевски да не го крие долгот!

18 Ноември, 2012

Добра вест: музиката е ИН, давачките се АУТ!

Добра вест: музиката е ИН, давачките се АУТ!

18 Ноември, 2012

Такси и надоместоци кон државата ќе се плаќаат со картичка, нема веќе трчање по шалтери!

Такси и надоместоци кон државата ќе се плаќаат со картичка, нема веќе трчање по шалтери!

17 Ноември, 2012