23 Мај, 2019
0.0264

Ексклузивна соработка на Фактор со Универзитетот Шефилд: Колумни од најдобрите професори

Објавено во: Економија 15 Март, 2019

Ексклузивна соработка во која Фактор ќе објавува ставови и колумни на професори од престижниот универзитетот Шефилд почнува медиумот од денеска. 

Првата колумна насловена „Изгледи на светската економија во годината на свињата“ на професорот Andrew Tylecote  веќе е објавена. Tylecote предава Бизнис економија на Постдипломските студии за бизнис администрација за извршни позиции (ЕМВА) на Универзитетот Шефилд.

Во следниот период ќе имате ексклузивна можност да ги читате ставовите на едни од најдобрите професори. 

Првата колумна на линкот овде. 

Можеби ќе ве интересира

ДРАСТИЧЕН ПАД НА ЦЕНИТЕ: За колку ќе се намалат роаминг услугите во Западен Балкан

ДРАСТИЧЕН ПАД НА ЦЕНИТЕ: За колку ќе се намалат роаминг услугите во Западен Балкан

Се книжат милиони: Колкав профит направи лани најголемата странска компанија во Кочани

Се книжат милиони: Колкав профит направи лани најголемата странска компанија во Кочани

Кина повеќе не е број еден по фалсификувани производи во Македонија: Која земја и го одзеде приматот?

Кина повеќе не е број еден по фалсификувани производи во Македонија: Која земја и го одзеде приматот?

ШТО СЕ ПРОМЕНИ: САД повторно купува нафта од Венецуела

ШТО СЕ ПРОМЕНИ: САД повторно купува нафта од Венецуела

Конкуренцијата во јавните набавки во второто полугодие од 2018 година е влошена

Конкуренцијата во јавните набавки во второто полугодие од 2018 година е влошена

НЕВЕРОЈАТЕН СКОК ВО РЕГИОНОТ: Квадрат чини 5.000 евра

НЕВЕРОЈАТЕН СКОК ВО РЕГИОНОТ: Квадрат чини 5.000 евра

Од сиромашна колонија станаа една од најбогатите држави на светот

Од сиромашна колонија станаа една од најбогатите држави на светот

ДОШЛЕ ПО РАБОТА: Се создаде бразилска колонија во регионот?

ДОШЛЕ ПО РАБОТА: Се создаде бразилска колонија во регионот?

Колку милиони евра вртат големите трговци со автогуми?

Колку милиони евра вртат големите трговци со автогуми?