16 Јули, 2019
0.0169

Експлозија на вкусови во ресторанот FOUR

Објавено во: Мои пари 12 Јули, 2019

Изминатиов месец, Саша Мишиќ, на јавноста познат по емисијата “Жешка кујна”, заедно со мастер-шефот на ресторанот FOUR Елефтериос Далагиоргос и целиот тим на искусни готвачи и персoнал, поминаа неколку дневна обука за подготвување на врвни вкусови, вежбање на нови техники, нови рецепти, споделување на искуство и совети за услуга посветена на перфекционизам, како дел од планираната обука која ќе трае во неколку фази.

“FOUR e еден од најдобрите ресторани во Македонија, каде посетителите добиваат уникатно угостителско искуство со врвен квалитет на услугата во сите сегменти. Нема детаљ на кој целиот персонал во ресторанот не е посветен постојано. Ми претставува чест што моето знаење и искуствo го споделувам со извонреден исклучителен тим, кој освен што важи за еден од најдобро обучените, секогаш е отворен за новитети и подобрувања”- додава Саша Мишиќ.

Во прилог погледнете дел од атмосферата!


Можеби ќе ве интересира

Утре реконструкција на мрежа

Утре реконструкција на мрежа

Стартап Македонија ја лансираше првата дигитална платформа на која сите стартапи ќе се видливи

Стартап Македонија ја лансираше првата дигитална платформа на која сите стартапи ќе се видливи

Huawei го претстави извештајот за одржлив развој за 2018 година со фокус на дигиталната инклузија

Huawei го претстави извештајот за одржлив развој за 2018 година со фокус на дигиталната инклузија

Дополнителни 800 милиони евра за мали и средни претпријатија – ЕИФ и ПроКредит Банка ја дуплираат поддршката за иновативните компании

Дополнителни 800 милиони евра за мали и средни претпријатија – ЕИФ и ПроКредит Банка ја дуплираат поддршката за иновативните компании

Сава пензија плус одбележува 10 години доброволно пензиско осигурување во Македонија

Сава пензија плус одбележува 10 години доброволно пензиско осигурување во Македонија

ЕКО СКУТЕР – НОВ ИНСТАНТ ЛОЗ НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА

ЕКО СКУТЕР – НОВ ИНСТАНТ ЛОЗ НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА

ЕВН ја поддржа кампањата за заштита од пожари

ЕВН ја поддржа кампањата за заштита од пожари

Летна кампања на РСБСП: „ Оваа лето, безбедноста на прво место! “

Летна кампања на РСБСП: „ Оваа лето, безбедноста на прво место! “

Новата ŠKODA SCALA доби 5 ѕвезди за безбедност од Euro NCAP

Новата ŠKODA SCALA доби 5 ѕвезди за безбедност од Euro NCAP