17 Јануари, 2019
0.3038

Еве кои дефекти во водоводната мрежа се санирани

Објавено во: Мои пари 13 Септември, 2018

Дефектот на приклучна цевка од ф-2“ на ул.Серска 2 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 13.09.2018 во 14:30 часот.

Уличниот дефект од ф-100мм на раскрсницата Питу Гули/Димитар Пандилов е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 13.09.2018 во 15:00 часот.

Дефектот на ул.Панче Неделковски 39е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 14:00 часот.

Можеби ќе ве интересира

Заврши најуспешната стечајна постапка, Планот за реорганизација е одобрен, Фени излегува од стечај

Заврши најуспешната стечајна постапка, Планот за реорганизација е одобрен, Фени излегува од стечај

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

Кој е среќникот: Освоен најголемиот милионер ЏЕК ПОТ вреден 791.299,00 денари

Кој е среќникот: Освоен најголемиот милионер ЏЕК ПОТ вреден 791.299,00 денари

Ја гледавте новата Фчерашни?

Ја гледавте новата Фчерашни?

Уште еден Jeep Compass ќе се вози низ Скопје

Уште еден Jeep Compass ќе се вози низ Скопје

Дефектот на улица Милан Мијалковиќ е саниран

Дефектот на улица Милан Мијалковиќ е саниран

Скопје ќе добие станица за третирање на отпадните води

Скопје ќе добие станица за третирање на отпадните води

Забава и едукација!

Забава и едукација!

Запознајте ја апликацијата Huawei Facing Emotions која им помага на лицата со оштетен вид

Запознајте ја апликацијата Huawei Facing Emotions која им помага на лицата со оштетен вид