28 Ноември, 2020
0.0320

ФАКТОР АНКЕТА: Гласајте за најдобра фирма за достава

Објавено во: Мои пари 21 Ноември, 2020

Раст на е-трговија е регистрирана во последната година во земјава. Растечкиот тренд дополнително го забрза пандемијата на ковид-19. Нарачките на низа производи он лајн ја зголеми конкуренцијата и меѓу компаниите кои нудат услуги на достава. Дел од нив се ориентирани кон пренос на писма, но повеќето се за прием и достава на пратки. Со квалитетот на нивните услуги граѓаните веќе се запознаени, а Фактор прави анализа на компаниите кои се најголеми во оваа индустрија.

Секако важно е вашето искуство, па во текот на викендот ќе можете да се изјасните која компанија, според вас е најдобра.

Под секој објавен текст на Фактор има анкета на која може да одговорите - Од која фирма за достава на пратки сте најзадоволни.

Може да изберете меѓу понудените

Еко логистик сервис (ЕЛС)

Делко

Карго

Фалкон

Пост експрес

Тотал

Нова пошта

Брза пратка

Можеби ќе ве интересира

Најголемиот Black Friday e на Grouper.mk

Најголемиот Black Friday e на Grouper.mk

Филип Морис ТКП доби признание од Управата за јавни приходи за висок степен на даночна култура во 2020 година

Филип Морис ТКП доби признание од Управата за јавни приходи за висок степен на даночна култура во 2020 година

Новогодишно изненадување од А1 Македонија

Новогодишно изненадување од А1 Македонија

Дали знаете како да се справите со загадениот воздух и вирусите во вашиот дом?

Дали знаете како да се справите со загадениот воздух и вирусите во вашиот дом?

МАПАС активно се посветени на подигнување на свеста на младите

МАПАС активно се посветени на подигнување на свеста на младите

Ова се попустите во Скопје Сити Мол за Black Friday

Ова се попустите во Скопје Сити Мол за Black Friday

Петокот не може да биде поубав: Најдобрите Black Friday промоции во Fashion Group!

Петокот не може да биде поубав: Најдобрите Black Friday промоции во Fashion Group!

Toyota Yaris - новата енергија која не ти дава да застанеш

Toyota Yaris - новата енергија која не ти дава да застанеш

Д-р Филип Станковиќ: Никотинот не е примарен причинител на болестите врзани за пушењето

Д-р Филип Станковиќ: Никотинот не е примарен причинител на болестите врзани за пушењето