07 Јуни, 2020
0.0507

Финансии

Кредитниот рејтинг останува стабилен, Владата задоволна

Кредитниот рејтинг останува стабилен, Владата задоволна

17 Октомври, 2013

ЗАДОЛЖУВАЊА: Растат долговите на банките, фирмите и на граѓаните кон странство!

ЗАДОЛЖУВАЊА: Растат долговите на банките, фирмите и на граѓаните кон странство!

16 Октомври, 2013

ЗАДОЛЖУВАЊЕ: Нови 73 милиони евра – долг кон домашните кредитори

ЗАДОЛЖУВАЊЕ: Нови 73 милиони евра – долг кон домашните кредитори

15 Октомври, 2013

ТТК Банка доби одобрение да продаде сопствени акции по пат на јавна понуда

ТТК Банка доби одобрение да продаде сопствени акции по пат на јавна понуда

15 Октомври, 2013

Како домашните пензиски фондови стануваат главни кредитори на Владата?

Како домашните пензиски фондови стануваат главни кредитори на Владата?

13 Октомври, 2013

Ново задолжување: На Владата и требаат 63 милиони евра!

Ново задолжување: На Владата и требаат 63 милиони евра!

12 Октомври, 2013

НБРМ: Кредитната активност на населението пораснала минатиот месец

НБРМ: Кредитната активност на населението пораснала минатиот месец

09 Октомври, 2013

Пакет услуги за физички лица од Шпаркасе банка!

Пакет услуги за физички лица од Шпаркасе банка!

08 Октомври, 2013

Алкалоид „растурил“ на Берзата во септември

Алкалоид „растурил“ на Берзата во септември

08 Октомври, 2013

Ребаланс на буџет: Ситна корекција или нови долгови?

Ребаланс на буџет: Ситна корекција или нови долгови?

07 Октомври, 2013

Ребаланс на Буџетот: Кој од министрите и директорите ќе го „преживеат“ кастрењето на трошоците?

Ребаланс на Буџетот: Кој од министрите и директорите ќе го „преживеат“ кастрењето на трошоците?

06 Октомври, 2013

Стопанска Банка: Нема најава за промена на сопственоста!

Стопанска Банка: Нема најава за промена на сопственоста!

03 Октомври, 2013

Владата се задолжи за уште 115 милиони евра!

Владата се задолжи за уште 115 милиони евра!

01 Октомври, 2013

Расте јавниот долг: на домашен терен задолженост од 1 милијарда евра!

Расте јавниот долг: на домашен терен задолженост од 1 милијарда евра!

01 Октомври, 2013

Растат странските инвестиции, во јули инвестирани речиси 30 милиони евра

Растат странските инвестиции, во јули инвестирани речиси 30 милиони евра

30 Септември, 2013

Владата в година ќе се задолжи со 473 милиони евра

Владата в година ќе се задолжи со 473 милиони евра

29 Септември, 2013

Богов: Инфлацијата е на доста умерено ниво

Богов: Инфлацијата е на доста умерено ниво

29 Септември, 2013

Лазечко темпо на кредитирање – банките претпазливи!

Лазечко темпо на кредитирање – банките претпазливи!

26 Септември, 2013