13 Декември, 2019
0.0232

(ФОТО) Маски за кои сите ќе прашуваат: Одберете ги најдобрите за децата

Објавено во: Мои пари 16 Јули, 2019

НОВО! НОВО ВО ПРОСВЕТНО ДЕЛО!

ПРОСВЕТНО ДЕЛО секогаш се грижи за најмладите читатели: да имаат новитети и да им биде забавно во секое време и на кое било место!

Овој пат посочуваме две нови БОЕНКИ: ПРИНЦЕЗИ и ХЕРОИ И ЧУДОВИШТА.  Интересот е еднакво покриен како за девојчињата така и за момчињата. Ама, овие боенки се малку необични! Зошто? Е па, овде, секоја страница е маска. Таа е доволно голема да го покрие вашето лице. Може да ги користите за секоја пригода откако убаво ќе ги избоите по ваша желба.

Потоа ќе ја одвоите маската од перфорираната подлога и така убаво избоена може да си ја носите по повод некој роденден, маскенбал, априлијада итн. 

Маската има еластичен ластик со чија помош лесно ќе ја прицврстите на глава и комотно ќе се шетате со неа.

Затоа забавата нека почне, избојте ги маските што поубаво за да ги носите по каков било повод и сите да ве прашуваат за вашата убава креација! 


Можеби ќе ве интересира

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. 23 Октомври 10 е завршен

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. 23 Октомври 10 е завршен

Основците од Наум Наумовски Борче победија на третиот натпревар во кодирање на микробит уреди

Основците од Наум Наумовски Борче победија на третиот натпревар во кодирање на микробит уреди

Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. Ордан Попјорданов 76 е завршен

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. Ордан Попјорданов 76 е завршен

Масовната миграција и недостаток на работна сила-главен предизвик за странските инвеститори

Масовната миграција и недостаток на работна сила-главен предизвик за странските инвеститори

Дефект на ул. 23 Октомври 10

Дефект на ул. 23 Октомври 10

Слободно движење на стоки - пречки со кои се соочуваат земјите од Западен Балкан

Слободно движење на стоки - пречки со кои се соочуваат земјите од Западен Балкан

Дали новиот данок ќе го намали аерозагадувањето?!

Дали новиот данок ќе го намали аерозагадувањето?!

Дали правите разлика помеѓу основните видови јогурт?

Дали правите разлика помеѓу основните видови јогурт?