21 Мај, 2019
0.0207

(ФОТО) Зорица Брунцлик на погребот на Мира Милошевиќ

Објавено во: Балкан 20 Април, 2019

Мирјана Марковиќ, поранешен претседател на ЈУЛ и сопругата на Слободан Милошевиќ, денес е погребана во семејната куќа во Пожаревац. 

Присутна на погребувањето на нејзината урна, покрај симпатизерите на нејзиното дело, поранешни и актуелни политичари, функционери и соработници на нејзиниот сопруг, пријатели, познаници, беше и фолк-пејачката Зорица Брунцлик.Можеби ќе ве интересира

Два силни земјотреси на Балканот

Два силни земјотреси на Балканот

Опасен криминалец се крие во соседството

Опасен криминалец се крие во соседството

За 16 месеци исчезнале над 400 деца

За 16 месеци исчезнале над 400 деца

Ако планирате да летувате во Хрватска: Еве колку пари да си подготвите за лежалки, кафе, пица ...

Ако планирате да летувате во Хрватска: Еве колку пари да си подготвите за лежалки, кафе, пица ...

ЗЕМЈИ СО НАЈВИСОКИ ЛУЃЕ ВО СВЕТОТ: Во топ 10 се и соседите

ЗЕМЈИ СО НАЈВИСОКИ ЛУЃЕ ВО СВЕТОТ: Во топ 10 се и соседите

Во соседна земја регистрирани 15.000 молњи за една ноќ

Во соседна земја регистрирани 15.000 молњи за една ноќ

(ФОТО) СРБИЈА НА УДАР НА СТРАВИЧНО НЕВРЕМЕ: Погодена од град голем колку ореви

(ФОТО) СРБИЈА НА УДАР НА СТРАВИЧНО НЕВРЕМЕ: Погодена од град голем колку ореви

На кој начин Косово ја спасува албанската економија?

На кој начин Косово ја спасува албанската економија?

Хрватска бара сезонски работници

Хрватска бара сезонски работници