21 Септември, 2021
0.0183

Генерали Инвестментс излезе со известување за промена на Депозитарна банка

Објавено во: Економија 28 Јули, 2021

Ве известуваме дека согласно одобрението дадено од КХВ на 111-та седница и започнувајќи од 30.07.2021 Депозитарна банка на фондовите Генерали Кеш Депозит, Генерали Нова ЕУ, Генерали Топ Брендови и Генерали Брик е НЛБ Банка АД Скопје. Новите броеви на трансакциските сметки на фондовите се: Генерали Кеш Депозит 210-0636457806-70 Генерали Нова ЕУ 210-0636457807-67 Генерали Топ Брендови […]

Ве известуваме дека согласно одобрението дадено од КХВ на 111-та седница и започнувајќи од 30.07.2021 Депозитарна банка на фондовите Генерали Кеш Депозит, Генерали Нова ЕУ, Генерали Топ Брендови и Генерали Брик е НЛБ Банка АД Скопје.

Новите броеви на трансакциските сметки на фондовите се:

Генерали Кеш Депозит 210-0636457806-70

Генерали Нова ЕУ 210-0636457807-67

Генерали Топ Брендови 210-0636457805-73

Генерали Брик 210-0636457804-76

Можеби ќе ве интересира

ПОПИШАНИ НАД МИЛИОН ГРАЃАНИ: Еве колкумина се попишале од странство

ПОПИШАНИ НАД МИЛИОН ГРАЃАНИ: Еве колкумина се попишале од странство

ОД ДЕНЕС ДИЗЕЛОТ СЕ ТОЧИ ПО ПОЕВТИНА ЦЕНА а еве колку ќе се плаќа за бензин

ОД ДЕНЕС ДИЗЕЛОТ СЕ ТОЧИ ПО ПОЕВТИНА ЦЕНА а еве колку ќе се плаќа за бензин

Владата од 2022 размислува повторно да субвенционира нискобуџетни летови

Владата од 2022 размислува повторно да субвенционира нискобуџетни летови

МИСЛАТ ЛИ ПРАТЕНИЦИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ - уште ништо не е извесно за недела неработен ден, се прават напори да се фати рокот

МИСЛАТ ЛИ ПРАТЕНИЦИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ - уште ништо не е извесно за недела неработен ден, се прават напори да се фати рокот

Бугарите не доаѓаат во Делчево, локалната економија е во криза

Бугарите не доаѓаат во Делчево, локалната економија е во криза

Од Владата велат дека нема простор за поскапување на лебот

Од Владата велат дека нема простор за поскапување на лебот

Работа има, но фалат работници

Работа има, но фалат работници

Два клучни фактори ја креваат цената на нафтата во светот

Два клучни фактори ја креваат цената на нафтата во светот

Заев го искоментира растот на цените и стравот од инфлација

Заев го искоментира растот на цените и стравот од инфлација