25 Септември, 2018
0.3320
    ADIN 560    0%     ALK 8011.26    0.13%     BESK 10100    0%     CEVI 1000    0%     FERS 61100    0%     GRNT 820    0%     KMB 5178.93    0.08%     MERM 2200    10%     MPOL 320    1.91%     MPT 47284    0.58%     MTUR 4800    0%     OHB 6665.78    1%     OKTA 4307.96    0.28%     RMDEN13 95.12    -1.94%     RMDEN17 96.2    0.1%     STB 1115    0%     STIL 128.55    0.05%     TTK 1140    0.44%     UNI 2300    -0.32%     VITA 9189    4.81%

Германска фирма итно бара персонал за чистење: Прифатливи сите пасоши а добивате постојано вработување

Објавено во: Финансии 11 Септември, 2018

Компанијата „Klüh“ развива концепти за чистење по мерка за своите купувачи. Со партнерите од индустријата развиваат иновативни технички за чистење како би можеле брзо да работат. Се користат само средства кои ги задоволуваат критериумите за заштита на околината и одржливост.

Екологијата не ја исклучува економијата, велат од оваа компанија која потенцира транспарентност во секоја услуга. Долгогодишниот однос со клиентите претставуваат партнерство и доверлива соработка.

Како што стои во огласот, оваа компанија има потреба од работници за чистење.

Ваши задачи ќе бидат чистење и одржување на доделени простори според планот за чистење, еколошки прифатливо и внимателно ракување со материјали и опрема за чистење и дневно одвојување на професионален отпад и негово распределување.

Кои се критериумите:

-Да бидете флексибилни, доверливи и во чекор со келегите за краток рок

-Да имате добри манири и уреден изглед

-Да донесувате искуство во областа на хигиената и да имате добро познавање на германски јазик.

За возврат добивате еднаков третман со останатите при вработувањето, надомест за одговорноста односно бонуси и мотивација и регулирано работно време и сигурно и навремено плаќање.

Пријавувања се прават на линкот подолу

https://www.klueh.de/de/Kontaktformular.htm

Можеби ќе ве интересира

БУМ: Биткоинот оди на 250.000 долари?

БУМ: Биткоинот оди на 250.000 долари?

ГОЛЕМА СУМА: Долговите на Тито стигнаа за наплата

ГОЛЕМА СУМА: Долговите на Тито стигнаа за наплата

ГЕНИЈАЛНО: На ден може да се заработат по 160 долари

ГЕНИЈАЛНО: На ден може да се заработат по 160 долари

ВИ ТРЕБА РАБОТА: Еве каде да аплицирате

ВИ ТРЕБА РАБОТА: Еве каде да аплицирате

Кои се трите најбогати Арапи?

Кои се трите најбогати Арапи?

НОВ НАЧИН НА РАБОТА: Уште 3000 продавници ќе работат без персонал

НОВ НАЧИН НА РАБОТА: Уште 3000 продавници ќе работат без персонал

ПЛАТИ ПО СЕКТОРИ: Каде се исплати да работите?

ПЛАТИ ПО СЕКТОРИ: Каде се исплати да работите?

Зошто просечната плата во Македонија се намалува во летните месеци?

Зошто просечната плата во Македонија се намалува во летните месеци?

Поголеми плати на сметка од 1 октомври во училиштата, градинките и болниците

Поголеми плати на сметка од 1 октомври во училиштата, градинките и болниците