22 Август, 2019
0.0172

Горан Антевски купи 550 акции во Комерцијална банка

Објавено во: Финансии 25 Јули, 2019

Горан Антевски, член на Надзорниот одбор на Комерцијална банка купи 550 акции во банката, соопштија оттаму.

Комерцијална банка АД Скопје известува дека Горан Антевски, член на Надзорниот одбор, се стекна со 550 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје, стои во објавата испратена до Македонска берза.

Можеби ќе ве интересира

Најевтините хотели со 5 ѕвезди низ целиот свет

Најевтините хотели со 5 ѕвезди низ целиот свет

Колку изнесува просечната плата во Хрватска?

Колку изнесува просечната плата во Хрватска?

Германија бара работници: Се вработува квалификувана работна сила

Германија бара работници: Се вработува квалификувана работна сила

На што да внимавате кога барате работа во странство?

На што да внимавате кога барате работа во странство?

Каква „магија“ направи Андреја?

Каква „магија“ направи Андреја?

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?