21 Септември, 2019
0.0227

Иџе: Чест ми е што сум бренд амбасадор на ИутеКредит

Објавено во: Мои пари 22 Мај, 2019

Познатиот македонски автомобилист, двократен европски и десеткратен македонски шампион, авто-спортист на кого брзината, брзото возење на тркачките патеки, и желбата да биде подобар во она што го прави му се постојано секојдневие денеска ги најави настапите кои му следуваат во тековната сезона. 

Игор Стефановски – Иџе има резултати кои се доказ дека со напорна работа, труд и посветеност, соништата сепак се остваруваат. Тој вели дека пријателите му се голема поддршка кои се познаваат и во лошо а тоа го докажале и покрај сите случувања од минатата сезона. Без партнерите, вели Иџе, не би направил ништо.

 „Партнерите и спонзорите кои што ги имам во изминативе години со мене останаа без разлика на случувањата од претходната сезона. За овој спорт се потребни многу финансии и без финансиска поддршка од нив апсолутно не е возможно ништо да направиме“, вели Иџе.

Македонскиот шампион се радува на соработката со ИутеКредит и што токму тој е бренд амбасадор на таа компанија .

„ИутеКредит за мене е сериозна компанија која што им овозможува на луѓето еден подобар живот. Едноставно, чест е да се биде заштитно лице и бренд амбасадор токму на оваа компанија која е брзорастечка и препознаена од нејзините клиенти. Имаме доста планови кои треба да се направат во иднина и благодарение на ИутеКредит но и сите други спонзори ние го правиме ова што го правиме“,  истакна Иџе Стефановски, најавувајќи ги настапите во тековната сезона.

Кога станува збор за Игор Стефановски -Иџе и ИутеКредит, тогаш се е брзо, извесно, прецизно. Тоа што е за нив заедничко е пристапот во работата кој е отворен, брз, одговорен и секогаш со доверба кон другиот.


Кредитната финансиска институција ИутеКредит Македонија, го овозможува најбрзиот и најкомфорниот начин да се земе кеш и наменски кредит од 120000 денари само со лична карта, како автомобилски кредит до 1 000 000 денари без учество! Аплицирањето е брзо и едноставно, во експозитурите на ИутеКредит низ државата или онлајн на www.iutecredit.mk. Сами го одредувате износот на кредитот и рокот во кој треба да го вратите и се тоа по одлични и транспарентни услови. Одговор добивате за неколку минути, а по одобрувањето парите ги имате на сметка веднаш.

Можеби ќе ве интересира

ТАВ за 10 години го зголеми бројот на патници за четири пати

ТАВ за 10 години го зголеми бројот на патници за четири пати

Уличниот дефект на Бул. Кочо Рацин бб е саниран

Уличниот дефект на Бул. Кочо Рацин бб е саниран

“Погледни лево десно, стигни до училиште лесно”, сообраќајна едукација за ученици поддржана од ИутеКредит

“Погледни лево десно, стигни до училиште лесно”, сообраќајна едукација за ученици поддржана од ИутеКредит

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

ИМПОРТЕРИТЕ НА НОВИ ВОЗИЛА ГО ПОЗДРАВУВААТ НОВИОТ ЗАКОН ЗА ДАНОК НА МОТОРНИ ВОЗИЛА

ИМПОРТЕРИТЕ НА НОВИ ВОЗИЛА ГО ПОЗДРАВУВААТ НОВИОТ ЗАКОН ЗА ДАНОК НА МОТОРНИ ВОЗИЛА

Санирани повеќе дефекти во Скопје

Санирани повеќе дефекти во Скопје

Дефектот во Визбегово е саниран

Дефектот во Визбегово е саниран

Детски цртачки работилници и изненадувања од Бимилк во рамките на ИФФК „Браќа Манаки“

Детски цртачки работилници и изненадувања од Бимилк во рамките на ИФФК „Браќа Манаки“

ХалкБанк открива факти за филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ – во фокусот наградите и наградените

ХалкБанк открива факти за филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ – во фокусот наградите и наградените