01 Октомври, 2022
0.0313

„ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ”- НОВА НАГРАДНА ИГРА НА 2WIN.MK

Објавено во: Мои пари 16 Август, 2022

Добивај вести на Viber

На задоволство на играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk, Видеолотарија Kасинос Австрија ја најавува најновата наградна игра „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” со многу парични и стокови награди.

Најновата убава информација која Видеолотарија ја споделува со играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk, се однесува на најновата наградна игра  „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ”.  Играта почнува денес 16.08.2022 година, а ќе трае  до 15.10.2022 година, вклучувајќи го и 15.10.2022 година, заклучно до 23:59 часот.

Наградната игра ќе се изведува на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mkво категорија на Казино во живо игрите на среќа.

Во текот на наградната игра „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ”ќе се доделат вкупно 40 награди од кои 16 се стокови награди, а 24 се парични награди. Наградите ќе се доделуваат во  две кола, во следните периоди на времетраење:

Наградната игра е достапна само за државјани на Република Северна Македонија, кои имаат право на учество во интернет игрите на среќа согласно важечката законска регулатива. Секој учесник во наградната игра може да учествува само по еднаш во извлекувањата по кола.  

Правилата за наградната игра ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИсе објавени на играчката платформа 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Слога Пром го отвори Тенискиот клуб Слога во Кавадарци

Слога Пром го отвори Тенискиот клуб Слога во Кавадарци

Скопје Сити Мол: Концертот на Каролина Гочева e презакажан за 02.10

Скопје Сити Мол: Концертот на Каролина Гочева e презакажан за 02.10

Две сребра и една бронза за македонските каратисти на Светската Универзијада

Две сребра и една бронза за македонските каратисти на Светската Универзијада

ЕБРД и Шпаркасе Банка АД Скопје со поддршка на мали бизниси во Северна Македонија

ЕБРД и Шпаркасе Банка АД Скопје со поддршка на мали бизниси во Северна Македонија

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

„Капут од мов“ од Стефан Тиќми е поетски роман за созревањето

„Капут од мов“ од Стефан Тиќми е поетски роман за созревањето

Tимот на Реплек волонтираше за помош за бездомниците во рамки на глобалната иницијатива ‘Петок за заедницата’

Tимот на Реплек волонтираше за помош за бездомниците во рамки на глобалната иницијатива ‘Петок за заедницата’

ФАНТАСТИЧНИ 18 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

ФАНТАСТИЧНИ 18 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

Две финалиња за македонските каратисти на Светската Универзијада

Две финалиња за македонските каратисти на Светската Универзијада