05 Декември, 2021
0.0367

Издадена 30.000-тата IuteCredit Mastercard картичка

Објавено во: Мои пари 19 Октомври, 2021

Денес ИутеКредит Македонијаја издаде 30 000-та Mastercard картичка после две години од лансирањето во 2019 година.

ИутеКредит Македонија е единственото финансиско друштво кое  има договор со етаблиран бренд како Mastercard со што им овозможува на своите клиенти при одобрување на  кредитот, да се стекнат и со оваа картичка која може да се користи за секаков вид на плаќање во земјата и странство, подигнување на готовина од банкомат, купување онлајн, итн. На овој начин клиентите на ИутеКредит Македонија ги имаат своите средства 24/7 каде и да се, а можат да прават и дополнување на картичката со нов кеш кредит во согласност со нивните потреби.

IuteCredit Mastercard е дел од екосистемот на компанијата, чија цел е да овозможи исклучително корисничко искуство за своите клиенти. Идејата е целиот процес на апликација, одобрување и исплата на кредит, како и неговото понатамошно користење да биде брз, едноставен, безбеден и лесен. Оттаму доаѓа и минимум документацијата која е потребна и целосно дигиталнот процес на апликација и потпишување на договор, преку мобилната апликација MyIute или веб страната на ИутеКредит. Исплатата на средствата може да оди директно на IuteCredit Mastercard, што се покажа особено важно за време на пандемијата со Ковид-19 и намалувањето на движењето и контактите особено на повозрасните лица, пензионерите и хронично болните, но и на сите оние кои сакаат да избегнат гужви, чекање долги редици и да заштедат време и пари.

По повод 30 000 издадени картички, ИутеКредит Македонија го наградиклиентот кој ја подигна 30.000-тата картичка со интересно изненадувањекако благодарност за неговата лојалност кон компанијата.

Сите нови и постоечки клиенти можат да аплицираат за Mastercard картичка од ИутеКредит со секоја нова направена апликација за потрошувачки кредит која може да биде преку MyIute,  онлајн на www.iutecredit.mk, во експозитурите на ИутеКредит во поголемите градови во Македонија или телефонски на 13 333.

ПР Објава


Можеби ќе ве интересира

ЗАСАДЕН Е ВТОРИОТ „ПЕНЗИСКИ ПАРК“ ВО СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО ОХРИД

ЗАСАДЕН Е ВТОРИОТ „ПЕНЗИСКИ ПАРК“ ВО СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО ОХРИД

Зоран Спасов Ѕоф ќе ја промовира новата книга „Торонто експрес“ во Literatura.mk Superstore во „Ист гејт мол“

Зоран Спасов Ѕоф ќе ја промовира новата книга „Торонто експрес“ во Literatura.mk Superstore во „Ист гејт мол“

Новата серија гејмерски монитори HUAWEI MateView GT веќе e достапна на македонскиот пазар

Новата серија гејмерски монитори HUAWEI MateView GT веќе e достапна на македонскиот пазар

Еднодневна изложба на илустрации во Гевгелија

Еднодневна изложба на илустрации во Гевгелија

Започна со 4 вработени, а денес е најголем брокер на пазарот на осигурување – СН Осигурителен Брокер овој декември одбележува 7 години постоење

Започна со 4 вработени, а денес е најголем брокер на пазарот на осигурување – СН Осигурителен Брокер овој декември одбележува 7 години постоење

А1 Македонија со најдобрата новогодишна промоција во мобилната телефонија досега

А1 Македонија со најдобрата новогодишна промоција во мобилната телефонија досега

Moџо Килингтон: „Уништување“ е роман за потрагата по себе и пропаѓањето на соништата што сме ги имале

Moџо Килингтон: „Уништување“ е роман за потрагата по себе и пропаѓањето на соништата што сме ги имале

Четврто коло во наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ

Четврто коло во наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ

Прва фабрика во Македонија за производство на сончогледово масло со традиција од 1923 година

Прва фабрика во Македонија за производство на сончогледово масло со традиција од 1923 година