10 Јули, 2020
0.0398

ЈА ОТКУПУВААТ: Aко ја имате оваа монета паричникот ќе ви биде полн

Објавено во: Финансии 30 Јануари, 2019

Mонетата од 2 евра и тоа примерок од 2007 година може да ви донесе пари. 

Во чест на покојната принцеза од Монако, позната како Грејс Кели, изработени се точно 20.001 примерок со специјален печат.

На задниот дел од паричката, се наоѓа профил на принцезата со натпис „Monaco“ и годината на издавање „2007“.

Колекционерите за неа денес се подготвени да платат неколку стотици евра.

На предната страна на паричката се наоѓа и мала карта на Европа. Колекционерите за неа нудат 600 евра.

Можеби ќе ве интересира

Народната банка е добитник на наградата на „Комерцбанк“

Народната банка е добитник на наградата на „Комерцбанк“

НАД 206 МИЛИОНИ ЕВРА ЛЕГНАЛЕ КАЈ ФИРМИТЕ - поврат на ДДВ во првите шест месеци

НАД 206 МИЛИОНИ ЕВРА ЛЕГНАЛЕ КАЈ ФИРМИТЕ - поврат на ДДВ во првите шест месеци

БУЏЕТОТ, СЕПАК, НЕ СЕ ПОЛНЕЛ ТОЛКУ ЛОШО - приходите паднаа, но не колку очекувањата

БУЏЕТОТ, СЕПАК, НЕ СЕ ПОЛНЕЛ ТОЛКУ ЛОШО - приходите паднаа, но не колку очекувањата