14 Јуни, 2021
0.0178

Јанис Паниарас избран за Претседател на одборот на директори на Усје

Објавено во: Финансии 04 Јуни, 2021


Актуелниот вршител на должност претседател на Одборот на директори на Цементарница УСЈЕ АД Скопје го избраа на годишното собрание за претседател на Одборот на директори.

Јанис Паниарас, кој досега ги вршеше функциите Вршител на должност Неизвршен член и Вршител на должност Претседател на Одборот на директори, на одржаното Годишното Собрание на акционери на Цементарница УСЈЕ АД Скопје беше избран за Неизвршен член на Одборот на директори. По изборот од страна на акционерите, членовите на Одборот на директори го назначија Јанис Паниарас за Претседател на Одборот на директори на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, стои во известувањето од компанијата до Македонска берза.

Можеби ќе ве интересира

ПРОМЕНИ ВО НАДЗОРНИОТ ОДБОР НА КИБС - професорот Марјан Бојаџиев е нов член

ПРОМЕНИ ВО НАДЗОРНИОТ ОДБОР НА КИБС - професорот Марјан Бојаџиев е нов член

Владимир Мишо Чеплак е нов член на Одборот на директори на Триглав Осигурување Живот, Кајтазовиќ си заминува на нејзино барање

Владимир Мишо Чеплак е нов член на Одборот на директори на Триглав Осигурување Живот, Кајтазовиќ си заминува на нејзино барање

Биткоин продолжи да паѓа: Маск пак ги шокираше крипто трговците

Биткоин продолжи да паѓа: Маск пак ги шокираше крипто трговците