21 Септември, 2019
0.0176

ЈП Водовод и канализација - Скопје извршија реконструкција на 6 премини под улица Шуто Оризари

Објавено во: Мои пари 18 Август, 2019

Во текот на минатата ноќ од 22 часот до 5 часот наутро, екипите на ЈП Водовод и канализација - Скопје, работеа на 6 локации истовремено од раскрсницата Словенечка со М. К. Бригада/Шуто Оризари до Шуто Оризари со Брсјача Буна/Бутелски Венец. 

На овие локации е извршена реконструкција на 6 премини под улицата Шуто Оризари, со 3 приклучни цевки, од кои две се ф80 и една ф150. Оваа интервенција ќе овозможи подобар притисок во овој дел на градот Скопје.


Можеби ќе ве интересира

Уличниот дефект на Бул. Кочо Рацин бб е саниран

Уличниот дефект на Бул. Кочо Рацин бб е саниран

“Погледни лево десно, стигни до училиште лесно”, сообраќајна едукација за ученици поддржана од ИутеКредит

“Погледни лево десно, стигни до училиште лесно”, сообраќајна едукација за ученици поддржана од ИутеКредит

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

ИМПОРТЕРИТЕ НА НОВИ ВОЗИЛА ГО ПОЗДРАВУВААТ НОВИОТ ЗАКОН ЗА ДАНОК НА МОТОРНИ ВОЗИЛА

ИМПОРТЕРИТЕ НА НОВИ ВОЗИЛА ГО ПОЗДРАВУВААТ НОВИОТ ЗАКОН ЗА ДАНОК НА МОТОРНИ ВОЗИЛА

Санирани повеќе дефекти во Скопје

Санирани повеќе дефекти во Скопје

Дефектот во Визбегово е саниран

Дефектот во Визбегово е саниран

Детски цртачки работилници и изненадувања од Бимилк во рамките на ИФФК „Браќа Манаки“

Детски цртачки работилници и изненадувања од Бимилк во рамките на ИФФК „Браќа Манаки“

ХалкБанк открива факти за филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ – во фокусот наградите и наградените

ХалкБанк открива факти за филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ – во фокусот наградите и наградените

Успешно одржан HR Summit 2 во Скопје со говорници од Facebook, Gazprom, Heineken, Carlsberg...

Успешно одржан HR Summit 2 во Скопје со говорници од Facebook, Gazprom, Heineken, Carlsberg...