25 Март, 2018
0.0617

Кроација осигурување неживот со промотивен попуст за 7 роденден!

Објавено во: Економија 07 Април, 2016

Брендот кој повеќе од 130 години го осигурува она што вие го создавате, ве поканува во месец Април заедно да го прославиме нашиот 7 роденден. Повелете во некоја од нашите подружници и искористете го роденденскиот попуст од 10 посто на сите наши полиси.* Привилегија е да се биде дел од вашето секојдневие и заедно да ги прославуваме важните настани. *попустот важи за сите незадолжителни полиси www.crosig.mk https://www.facebook.com/%D0%9A%D1%80%D0%BE%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%9E%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%9D%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-1099230846786549/timeline

Можеби ќе ве интересира

Асанж со жесток напад врз Марк Цукерберг - Бришете Facebook

Асанж со жесток напад врз Марк Цукерберг - Бришете Facebook

Ќе остане ли Македонија без гувернер се до нови претседателски избори?

Ќе остане ли Македонија без гувернер се до нови претседателски избори?

Владата еднострано ќе го раскине договорот за концесија на „Казандол“

Владата еднострано ќе го раскине договорот за концесија на „Казандол“

МЕПСО ги гаси светлата на „Часот на планетата Земја“

МЕПСО ги гаси светлата на „Часот на планетата Земја“

За прв пат се лета директно од Европа до Австралија

За прв пат се лета директно од Европа до Австралија

Криптовалутата ПЕТРО ќе се конвертира во руски Рубљи

Криптовалутата ПЕТРО ќе се конвертира во руски Рубљи

СНЕЖАНА ДЕНКОВСКА: Имаме недостиг на работна сила за сите занаети иако имаме голем број невработени

СНЕЖАНА ДЕНКОВСКА: Имаме недостиг на работна сила за сите занаети иако имаме голем број невработени

За СДСМ растот на платите е потврда за нивните мерки, ВМРО-ДПМНЕ го тврди спротивното

За СДСМ растот на платите е потврда за нивните мерки, ВМРО-ДПМНЕ го тврди спротивното

Кој е најатрактивниот банкарски депозит по видување во Македонија?

Кој е најатрактивниот банкарски депозит по видување во Македонија?