18 Август, 2019
0.0165

Куќа може да се купи за само 5.000 евра

Објавено во: Финансии 27 Февруари, 2019

Имот во Војводина на село може да се купи за 5.000 евра. 

Во овој дел на Србија, има многу запуштени имоти и тие се продаваат за многу ниски цени. 

Во околината на Нови Сад е малку поскапо, додека во околината на Суботица има евтини имоти. 

На десетина километри од Апатин има имоти за 6.500 евра. 

Ваквите евтини имоти луѓето ги купуваат за себе за одмор, или за етно туризам. Српските медиуми пишуваат дека за 10.000 евра купувачите можат да бираат. 

Можеби ќе ве интересира

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

По симболична цена се продаваат куќи во швајцарско село

По симболична цена се продаваат куќи во швајцарско село

„ЦРНА“ ЛИСТА НА УЈП: Имаат повеќе од 2.000 должници

„ЦРНА“ ЛИСТА НА УЈП: Имаат повеќе од 2.000 должници