30 Март, 2020
0.2325

Македонија

Јанакиески: И до Охрид ќе се вози по автопат

Јанакиески: И до Охрид ќе се вози по автопат

24 Ноември, 2012

Битолчани ќе добијат нов мост на Драгор, по стариот ќе се движат само пешаци

Битолчани ќе добијат нов мост на Драгор, по стариот ќе се движат само пешаци

23 Ноември, 2012

Утре ќе биде објавен оглас за Сончев град

Утре ќе биде објавен оглас за Сончев град

23 Ноември, 2012

Зградите во Центар наскоро во ново руво

Зградите во Центар наскоро во ново руво

23 Ноември, 2012

Нова фекална канализација во Радишани

Нова фекална канализација во Радишани

23 Ноември, 2012

Мирното Љубаниште ќе стане луксузен туристички центар, Субрата Рој чека амин од Владата

Мирното Љубаниште ќе стане луксузен туристички центар, Субрата Рој чека амин од Владата

22 Ноември, 2012

Субрата Рој чека дозвола за изградба на голем хотелски комплекс на Охридско езеро

Субрата Рој чека дозвола за изградба на голем хотелски комплекс на Охридско езеро

22 Ноември, 2012

Гранит се става во погон, за 700 илјади евра ќе асфалтира патишта во Струмица

Гранит се става во погон, за 700 илјади евра ќе асфалтира патишта во Струмица

22 Ноември, 2012

Прелиминарна електронска распределба на социјални станови во Штип

Прелиминарна електронска распределба на социјални станови во Штип

22 Ноември, 2012

Обновено: 50 нови вработувања во фабриката на „Техникс“ во Шуто Оризари

Обновено: 50 нови вработувања во фабриката на „Техникс“ во Шуто Оризари

21 Ноември, 2012

Германски грант од речиси половина милион евра за гевгелискиот водовод

Германски грант од речиси половина милион евра за гевгелискиот водовод

21 Ноември, 2012

За Божиќ на плоштад, ќе се возиме на Вртелешка

За Божиќ на плоштад, ќе се возиме на Вртелешка

21 Ноември, 2012

Никнува нова автобуска станица во Прилеп, ќе ја менаџира „Пелагонија бус“

Никнува нова автобуска станица во Прилеп, ќе ја менаџира „Пелагонија бус“

21 Ноември, 2012

Коцката си заминува, за еден месец нов асфалт на патот Струмица – Радовиш

Коцката си заминува, за еден месец нов асфалт на патот Струмица – Радовиш

20 Ноември, 2012

300 илјади евра од Турција за Спомен собата на Кемал Ататурк во Битола

300 илјади евра од Турција за Спомен собата на Кемал Ататурк во Битола

20 Ноември, 2012

Нема криза за најголемите градежни компании!

Нема криза за најголемите градежни компании!

20 Ноември, 2012

Ќе се гради пензионерски дом во Кочани

Ќе се гради пензионерски дом во Кочани

19 Ноември, 2012

Автокампови ќе се градат во Македонија

Автокампови ќе се градат во Македонија

19 Ноември, 2012