28 Мај, 2020
0.2582

Македонија

ВМРО ДПМНЕ смета дека Заев со гасификацијата ќе ги дере Струмичани!

ВМРО ДПМНЕ смета дека Заев со гасификацијата ќе ги дере Струмичани!

10 Ноември, 2012

Груевски: возовите ќе јурат со 120 км/час!

Груевски: возовите ќе јурат со 120 км/час!

10 Ноември, 2012

Се модернизираат железничките делници од Коридорот 10

Се модернизираат железничките делници од Коридорот 10

10 Ноември, 2012

Струмица од денеска се гасифицира!

Струмица од денеска се гасифицира!

10 Ноември, 2012

Со европски пари се гради водовод во Зајас

Со европски пари се гради водовод во Зајас

09 Ноември, 2012

ХЕЦ Света Петка на тест: ученикот добар, наскоро ќе нè осветли!

ХЕЦ Света Петка на тест: ученикот добар, наскоро ќе нè осветли!

09 Ноември, 2012

НБРМ не ја бендиса парцелата за новата зграда, ќе бара нова!

НБРМ не ја бендиса парцелата за новата зграда, ќе бара нова!

08 Ноември, 2012

Гевгелија продава земјиште

Гевгелија продава земјиште

08 Ноември, 2012

Битола ќе се гасифицира

Битола ќе се гасифицира

08 Ноември, 2012

30.000 евра за тродимензионално снимање на фасадите на ГТЦ!

30.000 евра за тродимензионално снимање на фасадите на ГТЦ!

08 Ноември, 2012

Богданци објави продажба на градежно неизградено земјиште

Богданци објави продажба на градежно неизградено земјиште

07 Ноември, 2012

Голем интерес на инвеститорите за новата населба во Општина Илинден

Голем интерес на инвеститорите за новата населба во Општина Илинден

07 Ноември, 2012

Околу 14 милиони евра за администартивната зграда кај „Бристол“

Околу 14 милиони евра за администартивната зграда кај „Бристол“

06 Ноември, 2012

Кинезите ќе градат голем град без автомобили

Кинезите ќе градат голем град без автомобили

05 Ноември, 2012

Градежните фирми со повисок профит од лани, но и најава за нови отпуштања

Градежните фирми со повисок профит од лани, но и најава за нови отпуштања

05 Ноември, 2012

Градежен бум во Македонија!

Градежен бум во Македонија!

05 Ноември, 2012

Неготино со нови улици и водоводна мрежа

Неготино со нови улици и водоводна мрежа

05 Ноември, 2012

Додека домашните градежници работеа на „Скопје 2014“, ги изгубија странските пазари!

Додека домашните градежници работеа на „Скопје 2014“, ги изгубија странските пазари!

05 Ноември, 2012