30 Ноември, 2020
0.0202

Менаџерски промени во Триглав осигурување Живот - Вилма Учета Дузлевска нов Генерален Директор

Објавено во: Економија 27 Октомври, 2020

„Менаџерски промени во Триглав осигурување Живот АД Скопје - Вилма Учета Дузлевска нов Генерален Директор”

Компанијата Триглав Осигурување Живот овие денови доби нов Генерален Директор и извршен член на одбор на директори.  Вилма Учета Дузлевска ја превзема челната позиција во Компанијата по поминати неколку мандати на извршни позиции во областа на осигурувањето.

Учета Дузлевска е добитник на овогодинешната награда Business Elite’s „40 under 40“ како една од најуспешните млади бизнис - лидери во Југоисточна Европа.

Компанијата Триглав осигурување Живот АД Скопје како дел од групацијата Триглав, која е воедно најголемата осигурително-финансиска групација во регионот Адриа,  на македонскиот осигурителен пазар постои од 2017 година.

Можеби ќе ве интересира

КРИЗАТА ГО ЗЕМА ДАНОКОТ: Се намалил бројот на работници во индустријата

КРИЗАТА ГО ЗЕМА ДАНОКОТ: Се намалил бројот на работници во индустријата

Доларот паѓа, повеќе не е водечка валута во светот

Доларот паѓа, повеќе не е водечка валута во светот

НОВИ 15.000 ЛУЃЕ БЕЗ РАБОТА: Зошто се зголеми невработеноста?

НОВИ 15.000 ЛУЃЕ БЕЗ РАБОТА: Зошто се зголеми невработеноста?

Јагнешко, ајвар, сирење од Македонија во маркетите Лулу во Катар

Јагнешко, ајвар, сирење од Македонија во маркетите Лулу во Катар

Точете пред полноќ: Поскапуваат бензините и дизелот

Точете пред полноќ: Поскапуваат бензините и дизелот

Петто годишно истражување за бизнис опкружувањето - Бидете дел од најголемата проценка на бизнис средината

Петто годишно истражување за бизнис опкружувањето - Бидете дел од најголемата проценка на бизнис средината

Крешник Бектеши: Трговците на мало ќе работат в недела, а ќе има измени за тие на големо

Крешник Бектеши: Трговците на мало ќе работат в недела, а ќе има измени за тие на големо

Антикорупциска утврди судир на интереси кај членот на РКЕ Атанаско Тунески

Антикорупциска утврди судир на интереси кај членот на РКЕ Атанаско Тунески

Оштетени штедачи на Еуростандард банка: Ултраризични кредити се делени на вересија

Оштетени штедачи на Еуростандард банка: Ултраризични кредити се делени на вересија