26 Јули, 2021
0.0165

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во Струга и во Кавадарци

Објавено во: Мои пари 19 Јули, 2021

Популарниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија во неделава која помина, подели радост на двајца наши верни играчи, во Струга и во Кавадарци.

Утрото на 14 јули беше среќно во објектот на Златна копачка во Струга, каде што беше освоен МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во вредност од 1.477.640 денари. Двадена подоцна, исто така во објект на Златна копачка освоени се 1.237.261 денар во Кавадарци.

И двајцата добитници посакаа да останат анонимни, меѓутоа и без споделено име, тие станаа дел од сè поширокото друштво на луѓе кои ја почувствувале радоста од МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Фондот за МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивката е веќе полн, што значи дека можеби уште денес ќе се радуваме на уште еден милионер.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Давид Малинковски повторно брилираше на тркачката патека во Гробник

Давид Малинковски повторно брилираше на тркачката патека во Гробник

Маестрален настап на Давид Малинковски на тркачката патека во Гробник

Маестрален настап на Давид Малинковски на тркачката патека во Гробник

ЖИТО СО НОВИ МАРКЕТИ ВО ВЕЛЕС И ВО ГОСТИВАР

ЖИТО СО НОВИ МАРКЕТИ ВО ВЕЛЕС И ВО ГОСТИВАР

НЛБ Банка и Visa со многу изненадувања по повод Олимписките игри

НЛБ Банка и Visa со многу изненадувања по повод Олимписките игри

Видеолотарија со силна поддршка за Иџе, кој ќе вози за нов успех на омилената Имола

Видеолотарија со силна поддршка за Иџе, кој ќе вози за нов успех на омилената Имола

Нова академска година, нова шанса да добиете стипендија на МБУ - најдобриот приватен универзитет во земјата

Нова академска година, нова шанса да добиете стипендија на МБУ - најдобриот приватен универзитет во земјата

Petal Maps сега е достапна за паметните часовници од серијата HUAWEI WATCH 3

Petal Maps сега е достапна за паметните часовници од серијата HUAWEI WATCH 3

Државна Видеолотарија со крводарителна акција

Државна Видеолотарија со крводарителна акција

OnePlus паметните телефони ќе се продаваат во Комтрејд на 30 продажни места во земјава

OnePlus паметните телефони ќе се продаваат во Комтрејд на 30 продажни места во земјава