26 Април, 2019
0.0215

Можност за успешна кариера и заработка: Пријавете се и искористете ја шансата која ви се пружа

Објавено во: Финансии 22 Март, 2019

Станете дел од тимот на Кроациа осигурување Живот и ќе добиете професионална обука, одлична можност за успешна кариера и одлична можност за заработка.

Информативниот настан ќе се одржи во Скопје на 26 Март (вторник) со почеток од 17 часот во просториите на Кроациа осигурување Живот. 

Пријавете се на моб. 078/222 738 или на е-mail адреса: zastapnici@cro.mk. и станете дел од водечкиот осигурителен тим на домашниот пазар.

Можеби ќе ве интересира

Како да заштедите при пазарување-супер ефикасен трик

Како да заштедите при пазарување-супер ефикасен трик

Колкав бизнис има во управување со парите на идните пензионери?

Колкав бизнис има во управување со парите на идните пензионери?

Најголемата банка со активи во светот има нов шеф

Најголемата банка со активи во светот има нов шеф

Кинезите ќе им изградат стадион од 150 милиони евра а Хрватите треба само да ги научат да играат фудбал

Кинезите ќе им изградат стадион од 150 милиони евра а Хрватите треба само да ги научат да играат фудбал

Друштвата се отвораат за инвеститори: Одобрени две јавни емисии на акции

Друштвата се отвораат за инвеститори: Одобрени две јавни емисии на акции

БЛУМБЕРГ ГИ ПОДРЕДИ: Ова се најсиромашните економии во светот за 2019

БЛУМБЕРГ ГИ ПОДРЕДИ: Ова се најсиромашните економии во светот за 2019

КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ: Каде се крие драмата на работното место?

КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ: Каде се крие драмата на работното место?

Тевдовски до Руфи Османи: Општините да го зголемат данокот на имот

Тевдовски до Руфи Османи: Општините да го зголемат данокот на имот