26 Јуни, 2019
0.0278

НА ЕГЗОТИЧНО МЕСТО БАРААТ КЕЛНЕРИ: Нудат плата од 1.000 евра и авионски билет

Објавено во: Финансии 18 Мај, 2019

Фирмата Floyd Forbes која има кафуле на 1.5 км од Јамајка бара келнери. 

Луѓето кои сакаат да веслаат секој ден до работа, до овој за туристите омилен бар, ќе ја добијат работата. 

На оние кои ќе ги анагжираат им нудат плата од 1.000 евра и авионски билет. 

Доколку сте заинтересирани за работа погледнете го огласот на Virgin Holidays.

Можеби ќе ве интересира

TОЈ Е ТРЕТ НАЈБОГАТ ВО СВЕТОТ: Кој е Французинот чие богатство вреди над 100 милијарди долари

TОЈ Е ТРЕТ НАЈБОГАТ ВО СВЕТОТ: Кој е Французинот чие богатство вреди над 100 милијарди долари

10 ГОДИНИ БИЛА НАСТАВНИЧКА, А ПОТОА ДАЛА ОТКАЗ: Сега само таа е „тешка“ 8 милијарди долари

10 ГОДИНИ БИЛА НАСТАВНИЧКА, А ПОТОА ДАЛА ОТКАЗ: Сега само таа е „тешка“ 8 милијарди долари

Пет македонски банки во Топ-100 во регионот

Пет македонски банки во Топ-100 во регионот

Ова се најдобрите хотели за 2019 година рангирани според TripAdvisor

Ова се најдобрите хотели за 2019 година рангирани според TripAdvisor

СЕ ПРЕСЕЛИЛЕ ВО ЧЕШКИ ГРАД: Сега заработуваат по 4 евра на час

СЕ ПРЕСЕЛИЛЕ ВО ЧЕШКИ ГРАД: Сега заработуваат по 4 евра на час