05 Август, 2020
0.0184

Наградна игра за при-пејд корисници на А1 Македонија: Надополни и играј за iPhone SE 20

Објавено во: Мои пари 06 Јули, 2020

А1 Македонија продолжува со летните изненадувања, овојпат за своите при-пејд корисници, кои со секое надополнување на кредит на својата при-пејд сметка во периодот од 6ти јули до 13ти септември, добиваат можност да учествуваат во наградната игра „Надополни и играј за iPhone SE 20” со што стануваат потенцијални добитници на iPhone SE 20.

Наградната игра започнува денеска, a во десет неделни извлекувања ќе бидат доделени 20 смарфони iPhone SE 20, односно по два на секое извлекување. Еден циклус трае една седмица, односно започнува во понеделник и трае до недела до полноќ и сите кои во тој период ќе надополнат кредит на својата при-пејд сметка влегуваат во неделните циклуси за извлекување за смарфон. Корисниците на при-пејд услуги можат да надополнат кредит електронски, со хартиени ваучери, преку пост-пејд сметка на при-пејд сметка, преку банкомат или PayNet, но независно кој канал за надополнување ќе го изберат, со минимално надополнување од 100 денари стануваат учесници во наградната игра. Колку е поголем износот на надополнување на кредит на при-пејд сметката, толку се поголеми шансите за освојување награда. Еден денар претставува една можост во извлекувањето, со надополнување од 300 денари, корисникот се појавува 300 пати во извлекувањето. 

Право на учество имаат сите лица кои се над 18 години и кои користат една од тарифните модели на при-пејд услугите на А1 Македонија. Сите корисници кои ги исполнуваат условите за учество во наградната игра со секое надополнување стануваат потенцијални добитници и земаат учество во неделните извлекувања за iPhone SE 20. 

Добитниците на  iPhone SE 20 ќе уживаат во перформансите кои ги нуди овој смарфон, па летните авантури ќе можат да ги забележат со камера од 12MP и видеа во 4K резолуција спакувани во и 64GB внатрешнамеморија.


Можеби ќе ве интересира

Дали сте заштитени од Cyber напади: Анти-DDoS заштита од Неотел за безбеден континуитет во работењето!

Дали сте заштитени од Cyber напади: Анти-DDoS заштита од Неотел за безбеден континуитет во работењето!

Започна 60.„Охридско лето“: Оперските ѕвезди со маестрална изведба на „Ода на радоста“

Започна 60.„Охридско лето“: Оперските ѕвезди со маестрална изведба на „Ода на радоста“

Јапонците масовно го загреваат тутунот – дали драстично ќе падне продажбата на цигари во светот?

Јапонците масовно го загреваат тутунот – дали драстично ќе падне продажбата на цигари во светот?

Халкбанк со инвестиција од над 25.000 евра за поддршка на угостителскиот сектор

Халкбанк со инвестиција од над 25.000 евра за поддршка на угостителскиот сектор

Енергија од обновливи извори во транспорт

Енергија од обновливи извори во транспорт

СТОПАНСКА БАНКА БИТОЛА: Позитивен финансиски резултат за првите 6 месеци и нето добивка од 52,42 милиони денари

СТОПАНСКА БАНКА БИТОЛА: Позитивен финансиски резултат за првите 6 месеци и нето добивка од 52,42 милиони денари

Дали сакаш да добиеш електричен тротинет?

Дали сакаш да добиеш електричен тротинет?

ХУМАНОСТ: Вработените во Иутекредит даруваа крв

ХУМАНОСТ: Вработените во Иутекредит даруваа крв

Првото издание на Flipbook Film Festival ќе се одржи од 7 до 9 август 2020 година во МКЦ

Првото издание на Flipbook Film Festival ќе се одржи од 7 до 9 август 2020 година во МКЦ