13 Декември, 2019
0.0156

Нормализирано водоснабдување на неколку улици во Скопје

Објавено во: Мои пари 19 Јули, 2019

Водовод и канализација Скопје ја информира јавноста дека уличниот дефект на Бул. 3-та Македонска Бригада бб е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано  во 12:30часот.

Исто така од претпријатието ги известуваат граѓаните дека уличниот дефект на ул.Лазар Личеновски 9 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано во 12:45часот.

Водоснабдувањето е нормализирано и на ул.Коце Металец, дефектот е саниран во 12:30 часот.

Водовод и Канализација Скопје известуваат за санирани дефекти на уште две улици, ул.Востаничка 102 и ул.Бул.3-та Македонска Бригада 25. Водоснабдувањето таму е нормализирано.


Можеби ќе ве интересира

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. 23 Октомври 10 е завршен

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. 23 Октомври 10 е завршен

Основците од Наум Наумовски Борче победија на третиот натпревар во кодирање на микробит уреди

Основците од Наум Наумовски Борче победија на третиот натпревар во кодирање на микробит уреди

Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. Ордан Попјорданов 76 е завршен

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. Ордан Попјорданов 76 е завршен

Масовната миграција и недостаток на работна сила-главен предизвик за странските инвеститори

Масовната миграција и недостаток на работна сила-главен предизвик за странските инвеститори

Дефект на ул. 23 Октомври 10

Дефект на ул. 23 Октомври 10

Слободно движење на стоки - пречки со кои се соочуваат земјите од Западен Балкан

Слободно движење на стоки - пречки со кои се соочуваат земјите од Западен Балкан

Дали новиот данок ќе го намали аерозагадувањето?!

Дали новиот данок ќе го намали аерозагадувањето?!

Дали правите разлика помеѓу основните видови јогурт?

Дали правите разлика помеѓу основните видови јогурт?