21 Април, 2021
0.0224

НОВА ЕКСПОЗИТУРА НА ИУТЕКРЕДИТ ВО СКОПЈЕ

Објавено во: Мои пари 03 Март, 2021

Денес во скопската општина Чаир беше отворена нова, осма по ред, експозитура на ИутеКредит.

Експозитурата се наоѓа нафрекфентна локација блиску до стадионот во Чаир, што ќе им даде на граѓаните од овој реон можност да се информираат и да аплицираат за кредит многу побрзо и поедноставно. На отворањето на новиот објект присуствуваше и бренд амбасадорот на ИутеКредит, популарниот рели возач Игор Стефановски Иџе.


ИутеКредит Македонија постојано расте и се развива, благодарение, пред сé на лојалните клиенти и соработници.

“Инвестираме во дигитализација на нашите услуги, но и во личен контакт со нашите коминтенти за покомфорно искуство, помалку гужви и чекање редови”, вели Горан Василев, главен извршен директор на ИутеКредит.

Финансиското друштво ИутеКредит нуди кредитирање на физички лица на суми до 150 000 денари на 36 рати, како и наменски кредити за купување на производи и услуги во голема партнерска мрежа, која опфаќа трговци од доста различни индустрии.

Со цел да одговори на потребите на граѓаните ИутеКредит нуди и специјализирани производи како кредит за пензионери до 75 години, кредит за рефинансирање на долгови во други финансиски друштва и единствена на пазарот Mastercard картичка која овозможува полесно користење на одобрениот кредит.

ИутеКредит во Македонија е присутна во шест градови и опслужува приближно 70 000 локални клиенти. Покрај Македонија, ИутеКредит работи и во Молдавија, Албанија, Босна и Херцеговина и Бугарија. 

Можеби ќе ве интересира

Како детското штедно осигурување ја гарантира иднината на детето?

Како детското штедно осигурување ја гарантира иднината на детето?

НЛБ Банка повторно со поддршка на микро и малите претпријатија преку проектот НЛБ Рамка за помош

НЛБ Банка повторно со поддршка на микро и малите претпријатија преку проектот НЛБ Рамка за помош

Најдобрите меѓусезонски намалувања стартуваат од денеска во Fashion Group!

Најдобрите меѓусезонски намалувања стартуваат од денеска во Fashion Group!

#ВозможноЕ - Вклучи се и следи го во ЖИВО првиот онлајн настан за амбициозна #КлиматскаАкцијаСега

#ВозможноЕ - Вклучи се и следи го во ЖИВО првиот онлајн настан за амбициозна #КлиматскаАкцијаСега

АСОМ: Повеќе од 250 коментари на ЕНЕР ги потврдуваат негативните последици од измените на Законот за игри на среќа

АСОМ: Повеќе од 250 коментари на ЕНЕР ги потврдуваат негативните последици од измените на Законот за игри на среќа

Компанијата Samsung освои дури 71 iF награди за дизајн

Компанијата Samsung освои дури 71 iF награди за дизајн

Глобал брендс магазин ја прогласи Халкбанк за „Најдобар финансиски бренд за 2021 година“

Глобал брендс магазин ја прогласи Халкбанк за „Најдобар финансиски бренд за 2021 година“

Онлајн-промоција на книгата „Основен тренинг за живот“ од светски познатиот тренер Марино Башиќ

Онлајн-промоција на книгата „Основен тренинг за живот“ од светски познатиот тренер Марино Башиќ

Силк Роуд Банка постави нов банкомат во Битола

Силк Роуд Банка постави нов банкомат во Битола