06 Март, 2021
0.0220

Нова можност за секого-Направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје

Објавено во: Мои пари 22 Јануари, 2021

Сега, секој од вас има можност да биде дел од образовен процес креиран по британски стандарди, да учи под менторство на врвни британски професори, да се стекне со британска државна диплома и да биде дел од големото семејство на Лондон Метрополитен.

Доколку веќе сте запишани и студирате на друг универзитет, а сакате да станете дел од Лондон Метрополитен не грижете се. Сега имате можност да направите трансфер од секој универзитет во земјава и од странство. Процедурата за трансфер се одвива на индивидуална основа. За секој студент посебно се определува кредитната вредност со која може да се трансферира врз основа на студиската програма по која студирал студентот и според испитите кои ги има положено.

Лондон Метрополитен е реномирана високообразовна институција со седиште во Лондон. Традицијата, квалитетот на студиите, како и извонредноста на наставата го прават светски реномиран универзитет и совршен избор на секој иден студент ширум светот. Студиските програми вклучуваат активности кои ја стимулираат интелектуалната љубопитност, имагинацијата и рационалното размислување, а главен акцент се става на стекнување на практични вештини. Дипломата стекната на Лондон Mетрополитен е признаена ширум светот.

За повеќе информации околу начинот и условите за трансфер посетете го следниот линк https://skopjemetropolitan.edu.mk/transfer-to-ba-and-mba-courses/ или јавете се на телефон 02 3140004. 

ПР-Објава

Можеби ќе ве интересира

Активни деца се здрави деца! Запишете го вашето дете во Атлетскиот Клуб „Работнички“

Активни деца се здрави деца! Запишете го вашето дете во Атлетскиот Клуб „Работнички“

ИутеКредит меѓу компаниите со најголем раст во Европа

ИутеКредит меѓу компаниите со најголем раст во Европа

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава: Потврдено со мерењата на АЕК

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава: Потврдено со мерењата на АЕК

Fashion Group ги слави жените: Супер промоции посветени само на дамите!

Fashion Group ги слави жените: Супер промоции посветени само на дамите!

Светска премиера на Cross Turismo: Практичната верзија на Porsche Taycan

Светска премиера на Cross Turismo: Практичната верзија на Porsche Taycan

Станете виртуелен ренџер и учествувајте во зачувување на загрозени животински видови во африканската савана

Станете виртуелен ренџер и учествувајте во зачувување на загрозени животински видови во африканската савана

Групација Триглав во 2020 година: Успешно работење во исклучително тешка година

Групација Триглав во 2020 година: Успешно работење во исклучително тешка година

Бројот на апликации во Huawei AppGallery речиси двојно зголемен за 1 година

Бројот на апликации во Huawei AppGallery речиси двојно зголемен за 1 година

Осмомартовски шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка

Осмомартовски шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка