08 Април, 2020
0.0227

Нова понуда за деловни корисници: A1 Business, подарок таблет и Office 365

Објавено во: Мои пари 20 Февруари, 2020

Со цел засилување на процесот на дигитална трансформација како и флексибилно работење, А1 Македонија го збогатува своето портфолио со нова понуда за деловни корисници на кои им нуди интернет,  фиксни и мобилни услуги, но и можност лесно и брзо да го менаџираат својот бизнис каде и да се.

Со новата A1 Business промоција, деловните корисници добиваат стабилен интернет за својата канцеларија, подарок таблет, како и лиценца за три месеци бесплатно користење на дигиталната платформа Microsoft Office 365. За цена од само 899 денари месечно, со А1 Net Neo M корисникот добива интернет со брзина од 100 mbps со вклучен Wifi рутер, подарок таблет и бесплатен период од 3 месеци за Office 365 Business.

Понудата важи за сите нови и постојни корисници со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци за А1 Combo Neo 3/4 M/L, A1 Combo Lite Neo 3/4 M/L, A1 Net Neo M, A1 Net Neo Lite M/L, A1 Combo Neo Pro M и A1 Combo Lite Neo Pro M/L тарифен модел. Со платформата Microsoft Office 365, корисниците добиваат современо решение за продуктивност, комуникација, соработка и безбедност во зачувување на своите податоци. Оваа дигитална алатка е производ на Microsoft кој вклучува Office апликации (програми) и други Microsoft алатки корисни за секоја компанија. Со ова вработените добиваат пристап до корпоративните апликации, податоци и ресурси од кое било место и од кој било уред со што работата е едноставна и ефикасна, а при тоа компаниите заштедуваат време и можат да ги намалат своите трошоци.

Лиценцираниот софтвер нуди можност за пристап од 5 PC компјутери, 5 таблети и 5 смарт телефони како и целосна 24-часовна техничка поддршка.

Повеќе информации можете да најдете наwww.A1.mkили на телефонскиот број 077 1234.


Можеби ќе ве интересира

ДОСТАВА НА ПЕЛИСТЕРКА ПРОИЗВОДИ НА ДОМАШНА АДРЕСА

ДОСТАВА НА ПЕЛИСТЕРКА ПРОИЗВОДИ НА ДОМАШНА АДРЕСА

ФИТР КРЕАТОН – избрани дигитални алатки за справување со последиците од Ковид – 19

ФИТР КРЕАТОН – избрани дигитални алатки за справување со последиците од Ковид – 19

„Кроациа Осигурување - Живот“: Детско штедно осигурување

„Кроациа Осигурување - Живот“: Детско штедно осигурување

АПЕЛ НА НЛБ БАНКА: Да се почитуваат превентивните мерки

АПЕЛ НА НЛБ БАНКА: Да се почитуваат превентивните мерки

Дел од Тафталиџе без вода

Дел од Тафталиџе без вода

Времена измена на работното време на Триглав осигурување

Времена измена на работното време на Триглав осигурување

Без вода сервисна зона Југ

Без вода сервисна зона Југ

Донации од училиштето „Нова“ и фабриката „Жито Пром“

Донации од училиштето „Нова“ и фабриката „Жито Пром“

Ассеко СЕЕ со донација за македонската влада за справување со кризата

Ассеко СЕЕ со донација за македонската влада за справување со кризата