26 Април, 2019
0.0223

Нова промотивна понуда од Vip: Неограничен мобилен интернет за омилените социјални мрежи

Објавено во: Мои пари 21 Март, 2019

Земајќи ги предвид комуникациските потреби на корисниците за што повеќе интернет, телекомуникациската компанија Vip со задоволство ја најавува најновата промотивна понуда наменета за сите пост пејд корисници на мобилната телефонија со којаовозможува неограничено користење мобилен интернет за омилените социјални мрежи без при тоа да го трошат месечниот интернет предвиден во претплатата.

Ова е единствена можност за сите резидентни корисници кои ќе склучат нов или ќе го обноват веќе постоечкиот договор во Vip Neo M тарифниот модел да ги искористат погодностите на новата промоција и  бесплатно да го добијат Vip Go Social, пакет со неограничен интернет со кој корисниците можат да ги користат омилените социјални мрежи Facebook, Instagram, FB Messenger, Snapchat и WhatsApp.

“Vip повторно ја докажува својата посветеност за обезбедување најдобра понуда за неограничена комуникација согласно со навиките и потребите на корисниците во дигиталната ера.Со Vip Go Social корисниците можат опуштено да споделуваат фотографии, видеа, да се допишуваат со пријателите, да гледаат и да постираат на инстаграм и фејсбук сторис без притоа да го трошат интернетот вклучен во нивната месечна претплата“, изјави Елена Панова маркетинг директорка во Vip.

Дополнително, со склучувањето нов договор корисниците добиваат можност да изберат меѓу атрактивните смарт телефони меѓу кои и Samsung Galaxy J4+ 2018 за 169 денари месечна рата.

Сите постоечки корисници, пак, ја добиваат можноста да станат корисници на пакетот Vip Go Social со едноставна активација преку СМСили апликацијата MojotVip со месечен надоместок од 199 денари.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.


Можеби ќе ве интересира

Моќта на црвеното јајце: Денес е Велики четврток а ова треба да го знаете

Моќта на црвеното јајце: Денес е Велики четврток а ова треба да го знаете

Beiersdorf нов партнер на Атлантик Група во Македонија

Beiersdorf нов партнер на Атлантик Група во Македонија

Портите на ИТ светот беа отворени за најмалите од прво и второ одделение

Портите на ИТ светот беа отворени за најмалите од прво и второ одделение

АВАЈА ќе организира средба на 1.000 граѓани Роми со претседателските кандидати

АВАЈА ќе организира средба на 1.000 граѓани Роми со претседателските кандидати

ДЕЦАТА ГО ЧЕКААТ ВЕЛИГДЕН КАКО ПРАЗНИК КОЈ НОСИ БОИ

ДЕЦАТА ГО ЧЕКААТ ВЕЛИГДЕН КАКО ПРАЗНИК КОЈ НОСИ БОИ

Наскоро почнува најголемата регионална е - спорт лига!

Наскоро почнува најголемата регионална е - спорт лига!

Првиот и вториот круг на финансирање на FasterCapital во 2019

Првиот и вториот круг на финансирање на FasterCapital во 2019

Кои граѓани ќе останат без вода за пиење веднаш по празниците?

Кои граѓани ќе останат без вода за пиење веднаш по празниците?

Првото коло ЛОТО 7, докажа дека новата игра нуди поголеми добивки, поинтересна игра и повеќе забава

Првото коло ЛОТО 7, докажа дека новата игра нуди поголеми добивки, поинтересна игра и повеќе забава