21 Октомври, 2021
0.0203

Обезбедете низа поволности со картичката за лојалност на Кроациа Осигурување-Живот

Објавено во: Финансии 13 Октомври, 2021

Животното осигурување станува сѐ поатрактивно за македонските граѓани што ги препознаваат бенефициите и можностите што ги нуди. Сѐ повеќе луѓе го согледуваат животното осигурување како најдобар облик на штедењеи осигурување, кое им гарантира сигурна заштеда овозможувајќи им истовремено сигурност и заштита од финансиски загуби при можни ризици и несакани настани.

Овој тип осигурување е наменет за луѓе што размислуваат за својата и иднината на своето семејство. Животното осигурување е долгорочно решение, кое нуди комбинација од најбезбеден облик на штедење, сигурност, како и осигурување, и е целосно приспособливо на индивидуалните потреби на клиентите. Преку долгорочно штедење, животното осигурување обезбедува социјална сигурност и зачувување на животниот стандард во подоцнежните години.

Станувајќи осигуреник и корисник на полиса за животно осигурување во Кроациа осигурување - Живот, се стекнувате со право на користење на КРОАЦИА КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ која ви овозможува попуст при посета на ресторани, кафулиња, салони за убавина, фитнес центри, училишта за странски јазици, продавници за детски играчки, стоматолошки ординации, парфимерии, туристички агенции итн. Кроациа Осигурување - Живот и вашата картичка за лојалност овозможуваат попуст на повеќе од 250 локации низ цела држава.

Право на користење на картичката за лојалност имаат сите полнолетни осигуреници на Кроациа Осигурување – Живот, а со приложување на картичката за лојалност користите однапред дефиниран попуст на локациите објавени овде.

Доколку сѐ уште не сте добиле картичка за лојалност, можете да ја нарачате преку вашиот осигурителен брокер или директно на e-mail адресата info@cro.mk. 

ПР Објава

Можеби ќе ве интересира

ИНФЛАЦИЈАТА СЕ ОЧЕКУВА ДА „СПЛАСНЕ“ ДУРИ ИДНАТА ГОДИНА - средба на гувернерката Бежовска со шефицата од ММФ

ИНФЛАЦИЈАТА СЕ ОЧЕКУВА ДА „СПЛАСНЕ“ ДУРИ ИДНАТА ГОДИНА - средба на гувернерката Бежовска со шефицата од ММФ

ИНТЕРВЈУ ДАМЈАНОВИЌ: Во вкупниот број трансакции учествуваат околу 5.000 правни и физички лица, од нив 550 се редовни инвеститори

ИНТЕРВЈУ ДАМЈАНОВИЌ: Во вкупниот број трансакции учествуваат околу 5.000 правни и физички лица, од нив 550 се редовни инвеститори

ГУВЕРНЕРКАТА БЕЖОСКА: Ќе има ревидирање нагоре на стапката на инфлација, но тој раст нема да биде драматичен

ГУВЕРНЕРКАТА БЕЖОСКА: Ќе има ревидирање нагоре на стапката на инфлација, но тој раст нема да биде драматичен

КАКО ДА СЕ СПРЕЧИ ФИНАНСИСКА КРИЗА И ДА СЕ ЗАЧУВА СТАБИЛНОСТА - власта крои закон за навреме да се „скенираат“ ризиците

КАКО ДА СЕ СПРЕЧИ ФИНАНСИСКА КРИЗА И ДА СЕ ЗАЧУВА СТАБИЛНОСТА - власта крои закон за навреме да се „скенираат“ ризиците

ИНТЕРВЈУ ЃУРЃОВСКА, ПРОКРЕДИТ БАНКА: Штедењето треба да е што поавтоматизирано

ИНТЕРВЈУ ЃУРЃОВСКА, ПРОКРЕДИТ БАНКА: Штедењето треба да е што поавтоматизирано

15 години работа на вториот столб: Обезбедуваме услови за зајакнување на индивидуалните заштеди на членовите на пензиските фондови

15 години работа на вториот столб: Обезбедуваме услови за зајакнување на индивидуалните заштеди на членовите на пензиските фондови