17 Август, 2019
0.0215

Оглас за ново вработувања: Во КХВ плата и до 62.000 денари

Објавено во: Економија 10 Февруари, 2019

Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија ќе вработува пет административни службеници преку оглас објавен од Агенцијата за администрација во петокот. 

Најголемата плата што се нуди е 62.000 денари за координатор на организациона единица за општи и нормативни работи, а по 54.000 денари ќе заработуваат раководител на одделение за финансиски прашања  и самостоен советник за давање на дозволи и одобренија

Најмалата плата е 32.000 денари. Рокот за пријавување изнесува  15 дена, сметано од денот на објавувањето на огласот. Административната селекција потоа ќе трае 15 дена и ќе следат испитите и интервјуата.

Можеби ќе ве интересира

ЗАРАБОТИЈА МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ: Како руски компании ќарија на американски санкции кон Иран и Венецуела

ЗАРАБОТИЈА МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ: Како руски компании ќарија на американски санкции кон Иран и Венецуела

ГЕРМАНЦИТЕ ДАДОА ТОЧНА ПРЕСМЕТКА: Еве колкава месечна плата ве прави богат човек

ГЕРМАНЦИТЕ ДАДОА ТОЧНА ПРЕСМЕТКА: Еве колкава месечна плата ве прави богат човек

Милионски суми: Колку му пораснаа приходите од продажба на Оилко

Милионски суми: Колку му пораснаа приходите од продажба на Оилко

СЕ ПРОДАВААТ СИТЕ УДЕЛИ: Кој ја стави на продажба гасната централа во Логоварди

СЕ ПРОДАВААТ СИТЕ УДЕЛИ: Кој ја стави на продажба гасната централа во Логоварди

„Фајненшл тајмс“ открива како стоиме со странски инвестиции во однос на регионот

„Фајненшл тајмс“ открива како стоиме со странски инвестиции во однос на регионот

Косово нема да увезува македонски мед и компири

Косово нема да увезува македонски мед и компири

Кои професии се најбарани во Германија?

Кои професии се најбарани во Германија?

ПАДНАА ЦЕНИТЕ НА „ЦРНОТО ЗЛАТО“: Што го предизвика стрмоглавиот пад на нафтата?

ПАДНАА ЦЕНИТЕ НА „ЦРНОТО ЗЛАТО“: Што го предизвика стрмоглавиот пад на нафтата?

Како растура Пивара Скопје?

Како растура Пивара Скопје?