13 Декември, 2019
0.0174

Oхридска банка сосиете женерал главен спонзор на 59. издание на Охридско лето

Објавено во: Мои пари 16 Јули, 2019

Охридска банка Сосиете Женерал и оваа година е главен спонзор и поддржувач на една од најзначајните културни манифестации во земјата - Охридско лето, одбележје на градот Охрид. 

Веќе низа години, Охридска банка Сосиете Женерал е една од најголемите поддржувачи на оваа манифестација која нуди врвна и уникатна уметничка програма и ги издигнува културните вредности на едно повисоко ниво и нуди програма која изобилнува со врвна уметност. 

Охридско лето, за Охридска Банка е многу повеќе од традиција. Во оваа манифестација Банката гледа можност за развој на клултурата и уметноста од една страна, како и можност за уникатно уметничко уживање на посетителите и надоградба на културните вредности кои се негуваат во градот Охрид. 

Во рамки на своето општествено-одговорно делување,освен поддршка на 58. манифестација Охридско лето, Банката беше насочена и кон многу друго проекти од областа на културата и уметноста. 

Повеќе информации за Охридска банка СОсиете Женерал можат да се најдат на веб страницата www.ohridskabanka.mk, Контакт центар 02 15 050, или во мрежата експозитури на Банката низ државата. 

Можеби ќе ве интересира

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. 23 Октомври 10 е завршен

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. 23 Октомври 10 е завршен

Основците од Наум Наумовски Борче победија на третиот натпревар во кодирање на микробит уреди

Основците од Наум Наумовски Борче победија на третиот натпревар во кодирање на микробит уреди

Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. Ордан Попјорданов 76 е завршен

Уличниот дефект ф-100 мм на ул. Ордан Попјорданов 76 е завршен

Масовната миграција и недостаток на работна сила-главен предизвик за странските инвеститори

Масовната миграција и недостаток на работна сила-главен предизвик за странските инвеститори

Дефект на ул. 23 Октомври 10

Дефект на ул. 23 Октомври 10

Слободно движење на стоки - пречки со кои се соочуваат земјите од Западен Балкан

Слободно движење на стоки - пречки со кои се соочуваат земјите од Западен Балкан

Дали новиот данок ќе го намали аерозагадувањето?!

Дали новиот данок ќе го намали аерозагадувањето?!

Дали правите разлика помеѓу основните видови јогурт?

Дали правите разлика помеѓу основните видови јогурт?