30 Мај, 2020
0.0378

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЈА ПРОДОЛЖУВА ПРОМОЦИЈАТА НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОВОЛНОСТИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Објавено во: Мои пари 16 Септември, 2019

Почнувајќи од 15 Септември, Охридска банка АД Скопје воведува дополнителни промотивни услови на своите производи. Имено, станбениот кредит, кеш кредитот, како и хипотекарниот кредит кој ги нуди банката, сè до 31 Декември 2019 година, клиентите може да ги добијат со унапредени промотивни услови кои им овозможуваат олеснувања при купување на нов стан, или куќа, како и олеснување во остварувањето на своите желби преку атрактивната понуда за кеш кредитот и хипотекарниот кредит.

Промотивно, до 31 декември 2019 г., станбениот кредит „5+“ ќе биде достапен за сите клиенти без нотарски трошоци и без административен трошок, а се однесува на сите поднесени апликации во дадениот период. За предвремена отплата на кредитот со сопствени средства, нема провизија.


Кеш кредитот, познат како „Лесен кеш кредит“ има промотивни услови кои ги ослободуваат клиентите од административните трошоци за кредити со вклучено кредитно животно осигурување. Каматната стапка е фиксна за целиот период на отплата на кредитот, а во промотивниот период за апликациите поднесени до 31 Декември 2019 година, каматната стапка започнува од 5,1%. За предвремена отплата на кредитот нема провизија. Така на пример, за износи во висина од 600.000 денари, со рок на отплата од 95 месеци со моделот (1+7), во првите дванаесет месеци каматната стапка изнесува 5,1%, а следствено на тоа ратата изнесува 7.937 денари, а од тринаесеттиот до девеесет и петиот месец, ратата од кредитот изнесува 8.653 денари, за кредити со вклучено кредитно животно осигурување.

Кеш хипотекарниот кредит од Охридска банка ви овозможува да ги спакувате сите свои обврски и рати во еден кредит во вкупен износ до 50.000 евра со рок на отплата до 20 години и да плаќате една месечна рата со поволни услови. До крајот на годината овој кредит на клиентите ќе им биде достапен со фиксна каматна стапка од 4,5% за првите три години и без административен трошок за кредити со вклучено кредитно животно осигурување.

Охридска банка Сосиете Женерал им овозможува на своите клиенти да аплицираат онлајн за било кој производ за кој се заинтересирани. Во своето портфолио Банката постојано воведува нови можности и унапредени услови за своите произоди со цел создавање на конкурентна понуда која ќе биде едноставна, лесно достапна и прилагодена на потребите на клиентите. Водејќи се од начелата за иновативност, посветеност и одговорност, Банката секоја година во континуитет е препознаена како најдобра банка во Македонија од значајни меѓународни банкарски авторитети.

Повеќе информации за дополнителните промоции на Банката може да прочитате на новата веб страницата на Банката www.ohridskabanka.mk, или да побарате информации во Контакт центарот на телефонскиот број (02) 15 050.

Можеби ќе ве интересира

Samsung Galaxy S20 Ultra - Смартфон за сериозен бизнис

Samsung Galaxy S20 Ultra - Смартфон за сериозен бизнис

УНИЦЕФ донира респиратори за здравствените установи

УНИЦЕФ донира респиратори за здравствените установи

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Онлајн промоција на „Најстари приказни“ од Томислав Османли

Онлајн промоција на „Најстари приказни“ од Томислав Османли

Почнува со работа Cafe Literatura: Најубавото кафе во најголемата книжарница во Македонија – Literatura.mk Superstore

Почнува со работа Cafe Literatura: Најубавото кафе во најголемата книжарница во Македонија – Literatura.mk Superstore

LOYALTY ДЕНОВИ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP

LOYALTY ДЕНОВИ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи