11 Јули, 2020
0.0246

Отворен ден во ПроКредит банка

Објавено во: Мои пари 19 Ноември, 2019

ПроКредит Банка Ве поканува на отворен ден во вторник на 26ти ноември во 15 часот во Централната управа на банката.

„Отворениот ден нуди можност за сите кои се заинтересирани да започнат кариера во ПроКредит Банка, да дознаат повеќе за мисијата на банката, деловната етика на банката, вредностите кои ги негуваме, нашата еко стратегија.

Отворениот ден е одлична можност во директен разговор и дружба со нашиот тим да ги  слушнете советите како полесно и правилно да се интегрирате во процесот на вработување на ПроКредит Банка - Onboarding програма. Кои вештини и знаења се потребни за да започнете кариера во ПроКредит Банка и како да постигнете успех во областа за која сте заинтересирани“, велат од банката.

На отворениот ден можат да се пријават сите заинтересирани кои имаат завршено високо образование или апсолвенти на било кој факултет.

Доколку и Вие сакате да присуствувате, пријавете се со испраќање на CV на слeднава е-маил адреса job@procreditbank.com.mk


Можеби ќе ве интересира

Каде одат донираните средства од веб-платформата solidarnost.gov.mk?

Каде одат донираните средства од веб-платформата solidarnost.gov.mk?

Светот низ призмата на фотографии доставени до Huawei Next-Image Awards 2020

Светот низ призмата на фотографии доставени до Huawei Next-Image Awards 2020

Енергетска сиромаштија - Реалност за над 50 милиони домаќинства во ЕУ

Енергетска сиромаштија - Реалност за над 50 милиони домаќинства во ЕУ

НАГРАДНА ИГРА НА ПОДРАВКА: Во жарот на летото со Talianetta до супер парични награди

НАГРАДНА ИГРА НА ПОДРАВКА: Во жарот на летото со Talianetta до супер парични награди

Македонската компанија Brainster започнува со работа во Виена

Македонската компанија Brainster започнува со работа во Виена

Како поседувањето сопствен дом ќе ви помогне за подобра финансиска стабилност?

Како поседувањето сопствен дом ќе ви помогне за подобра финансиска стабилност?

Онлајн промоција на романот за деца „Изброј ги ѕвездите“ за хероизмот на Данците во спасувањето на Евреите во Втората светска војна

Онлајн промоција на романот за деца „Изброј ги ѕвездите“ за хероизмот на Данците во спасувањето на Евреите во Втората светска војна

Со маска, средство за дезинфекција и дистанца, ДИК со герила акција во Скопје повика на безбедно гласање!

Со маска, средство за дезинфекција и дистанца, ДИК со герила акција во Скопје повика на безбедно гласање!

Американската aгенција за храна и лекови: IQOS е производ со модифициран ризик

Американската aгенција за храна и лекови: IQOS е производ со модифициран ризик