19 Јуни, 2019
0.0195

Отворена новата експозитура на ИутеКредит во Струмица

Објавено во: Мои пари 13 Јуни, 2019

Во Струмица се отвори најновата експозитура на брзорастечката компанија за микрокредитирање во Македонија – ИутеКредит. Покрај можноста за брзо онлајн аплицирање на www.iutecredit.mk, отсега струмичани ќе можат да ги користат услугите за најбрзо и најкомфорно кредитирање на новата ИутеКредит локација во Струмица, која се наоѓа на улица Благој Јанков Мучето број 1.

Како дел од понудата на ИутеКредит се потрошувачките кеш кредити кои се достапни во износ до 30 000 денари за нови клиенти и до 100 000 денари за веќе постоечки клиенти со период на отплата до 10 месеци.

Промотивно по повод отварањето, сите заинтересирани и нови клиенти ќе можат да аплицираат за кредит до 20 000 денари со 0% трошоци, што значи при првото земање на кредит во ИутеКредит ќе ја вратат истата сума за којашто аплицирале, во рок од 30 дена.

За аплицирање е потребен само документ за лична идентификација (лична карта или пасош), а одговор по успешно поднесената апликација се добива за само неколку минути.


“Брзината и комфорот во услужувањет на нашите клиенти се секогаш во преден план бидејќи се стремиме да го понудиме најдобро корисничко искуство во секоја ситуација и воедно да ги надминеме нивните очекувања” – изјавуваат од ИутеКредит

Во понудата на ИутеКредит е и наменскиот кредит за купување производи и услуги на 24 рати во износ до 120 000 денари, исто така само со лична карта. Можност за плаќање на рати може да се добие кај сите трговски партнери на ИутеКредит

Листата на продажни места каде што може да се купува со наменски кредит на рати може да се погледне на следниот линк:http://iutecredit.mk/partners/

Како посебен наменски кредит во понудата на ИутеКредит е инстант автмобилскиот кредит за купување користени возила во износ до 1 000 000 денари. Истиот се одобрува без учество, без каско и без лизинг. Заинтересираните за купување автомобил можат да аплицираат за овој кредит директно во новата експозитура на ИутеКредит во Струмица или онлајн на www.iutecredit.mk/car-loan/ каде може да се погледне и целата мрежа на авто плацеви кои соработуваат со ИутеКредит.

Покрај Струмица, досега се отворени и експозитури и во останатите поголеми градови во земјата како Скопје, Тетово, Куманово и Штип. Од компанијата најавуваат дека бројот на физички локации во други градови ќе продолжи да расте како би се понудило најдобро корисничко искуство на сите потенцијални клиенти на ИутеКредит. Покрај како најбрз и најкомфорен кредитор, во своето досегашно постоење ИутеКредит се има покажано како општествено одговорна компанија која инвестира и поддржува проекти од јавен интерес како што се спортот, образованието и здравата животна средина.


Можеби ќе ве интересира

Студентски кредит од Халк Банка со 0% камата за студирање на Меѓународниот Балкански универзитет

Студентски кредит од Халк Банка со 0% камата за студирање на Меѓународниот Балкански универзитет

Oхридска банка воведува промотивни услови на кредитите за физички лица

Oхридска банка воведува промотивни услови на кредитите за физички лица

Запознајте ја Нела - првиот банкарски електронски асистент

Запознајте ја Нела - првиот банкарски електронски асистент

Отворен новиот продажен салон, Инженеринг и Сервисен центар на Енергија ДОО

Отворен новиот продажен салон, Инженеринг и Сервисен центар на Енергија ДОО

Битолска млекара ги наградува своите најлојални вработени

Битолска млекара ги наградува своите најлојални вработени

На Јавните претпријатија им треба вакцинација против корупција

На Јавните претпријатија им треба вакцинација против корупција

Продолжува поддршката на ИутеКредит на млади фудбалери за учество на Real Madrid Clinic камповите

Продолжува поддршката на ИутеКредит на млади фудбалери за учество на Real Madrid Clinic камповите

Даночни поттикнувања за македонскиот спорт (I дел)

Даночни поттикнувања за македонскиот спорт (I дел)

Едиција КАЛЕИДОСКОП – потребното освежување на македонската издавачка сцена

Едиција КАЛЕИДОСКОП – потребното освежување на македонската издавачка сцена