19 Септември, 2020
0.0311

Отворете сметка или депозит во Халкбанк и добијте ваучер за да се почестите на наша сметка

Објавено во: Економија 13 Август, 2020

Физичките лица кои ќе отворат трансакциска сметка во Халкбанк преку која ќе добиваат плата или пензија или доколку почнат да штедат во Банката и тоа го направат до 30 септември, ќе добијат вредносен ваучер од 500 денари кој ќе може да го искористат во еден од листата од 135 локали од угостителскиот сектор низ целата територија на земјата, а кои се клиенти на банката. Новата кампања „На наша сметка“ важи и за други продукти на банката како подигање кредит, дозволено пречекорување на трансакциска сметка, е-касичка, е- банкарство или отворање нова Mastercard кредитна картичка.

За сите оние кои ќе решат своите средства да ги издвојат како штеден влог, Халкбанк нуди идеални можности преку неколку вида депозити креирани според барањата и потребите на клиентите. Сопственици на сметка и корисници на електронско банкарство во Халкбанк имаат можност да штедат и онлајн преку онлајн депозитит. Орочувањето кај различните депозитни производи се движи од 3 до 36 месеци, а за сите продукти каматата е фиксна за целиот период на орочување на средствата.

Халкбанк е најбрзорастечка банка во земјава и од 2011 година откога функционира под овој бренд кај нас успеа  да стане една од четирите системски важни банки во земјава. Халкбанк АД Скопје е во целосна сопственост на силната банка Халкбанк АШ Турција која перманентно дава значајна и голема поддршка на македонската Халкбанк во остварувањето на нејзината цел за натамошен раст на македонскиот финансиски пазар.

Важни се луѓето. Важна е поддршката.


Можеби ќе ве интересира

Тајкуните во САД побогати за 845 милијарди долари во кризата

Тајкуните во САД побогати за 845 милијарди долари во кризата

Одржана 36. сесија на Клубот на истражувачите

Одржана 36. сесија на Клубот на истражувачите

А1 Македонија: Зачуваниот мобилен интернет може да го размените за друга услуга

А1 Македонија: Зачуваниот мобилен интернет може да го размените за друга услуга

Јосифовски побара од Бесими да се укине царината за увоз на природен гас

Јосифовски побара од Бесими да се укине царината за увоз на природен гас

Мукаетов до Бесими: Да не плаќаме двојно данок за дополнителното здравствено осигурување на вработените

Мукаетов до Бесими: Да не плаќаме двојно данок за дополнителното здравствено осигурување на вработените

Десет милиони евра од државата како гаранции за кредити на фирмите

Десет милиони евра од државата како гаранции за кредити на фирмите

Лошите временски услови предизвикаa елементарна катастрофа кај голем дел од лозовите насади во тиквешкиот регион

Лошите временски услови предизвикаa елементарна катастрофа кај голем дел од лозовите насади во тиквешкиот регион

СТАРОНОВИ ИНВЕСТИЦИИ: Киел ќе гради нова фабрика во тетовската зона, ама не смее да го затвори објектот во Желино

СТАРОНОВИ ИНВЕСТИЦИИ: Киел ќе гради нова фабрика во тетовската зона, ама не смее да го затвори објектот во Желино

ЗБОГУМ ПОНИСКИ КАМАТИ НА КАРТИЧКИ И НА МИНУСИ - со вонредната состојба заврши и пониската затезна каматна стапка

ЗБОГУМ ПОНИСКИ КАМАТИ НА КАРТИЧКИ И НА МИНУСИ - со вонредната состојба заврши и пониската затезна каматна стапка