23 Април, 2019
0.0196

Ова се најдобрите шопинг денови во историјата

Објавено во: Финансии 29 Ноември, 2018

Најголемата онлајн продавница во светот, Амазон, објави дека „Црниот петок” и „Сајбер понеделникот” се најголеми трговски денови во историјата на компанијата.

На овие денови имало најголем број на онлајн купувања. 

Годинава тие направија најголем број нарачки во еден ден ширум светот.

Извршниот директор на Амазон, Џеф Вилк, објасни дека овие два дена од година во година продолжуваат да рушат рекорди на оваа платформа. Тоа е доказ дека потрошувачите сакаат да купуваат во празничната сезона. 

Можеби ќе ве интересира

Кинезите ќе им изградат стадион од 150 милиони евра а Хрватите треба само да ги научат да играат фудбал

Кинезите ќе им изградат стадион од 150 милиони евра а Хрватите треба само да ги научат да играат фудбал

Друштвата се отвораат за инвеститори: Одобрени две јавни емисии на акции

Друштвата се отвораат за инвеститори: Одобрени две јавни емисии на акции

БЛУМБЕРГ ГИ ПОДРЕДИ: Ова се најсиромашните економии во светот за 2019

БЛУМБЕРГ ГИ ПОДРЕДИ: Ова се најсиромашните економии во светот за 2019

КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ: Каде се крие драмата на работното место?

КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ: Каде се крие драмата на работното место?

Тевдовски до Руфи Османи: Општините да го зголемат данокот на имот

Тевдовски до Руфи Османи: Општините да го зголемат данокот на имот

ЏЕК МА КОЈ ИМА ПАРИ ЗА УШТЕ 10 ЖИВОТИ: Работното време од 12 часа е благослов!

ЏЕК МА КОЈ ИМА ПАРИ ЗА УШТЕ 10 ЖИВОТИ: Работното време од 12 часа е благослов!

Како да дадете отказ од досадната работа и да ги следите соништата

Како да дадете отказ од досадната работа и да ги следите соништата