24 Мај, 2019
0.0364

ВО КНИЖАРНИЦИТЕ НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО

ПОБАРАЈТЕ ГИ сликовниците со омилените јунаци: Бетмен, Штрумфови, Том и Џери, Сунѓерот Боб!

Објавено во: Мои пари 14 Март, 2019

Секоја едиција со наведените јунаци нуди свои згоди и незгоди, авантури и доживувања, случки и настани.

ТОМ И ЏЕРИ - Познати по нивните лудории.  Ненадминливиот Џери со кој мачорот Том постојано мака мачи! И кога лудуваат се симпатични, особено кога Том е надмудрен од решенијата на Џери.

ШТРУМФОВИ - Белокапите човечиња кои уживаат во своето село со сите згоди и незгоди. Ги води паметниот Велештрумф,  Штрумфета сите ги шармира,  полузаспаниот Спанко талка наоколу, Мускулко со неговите „силни“ решенија, Шегобијко преполн со шеги ги засмејува сите... Многу се слатки, запознајте ги!

СУНЃЕРОТ БОБ - Што велите? Да не го подзаборавивте? Па тој е толку интересен, ве повикува на забава! Секогаш нуди дружба, сакате за фудбал, сакате за жонглирање со топки ...тој е секогаш главен капитен!

БЕТМЕН - Ликот со кој многу деца се поистоветуваат. Тој е силен и храбар, наоѓа решение за секоја тешка ситуација. Тој со години ги усовршувал сите облици на борба и создал арсенал од најсовремена опрема!

Истражувајте, поврзувајте, редете, размислувајте, споредувајте и што е најважно, учете со сите овие јунаци! Во едициите ви нудиме, решавалки, боенки, лепенки и уште мнооогу забавни нешта!


Можеби ќе ве интересира

Шестата генерација на Opel Corsa вози на струја

Шестата генерација на Opel Corsa вози на струја

Според какви обичаи работи новиот паркинг во Скопје!?

Според какви обичаи работи новиот паркинг во Скопје!?

Уличниот дефект во Чаир е решен

Уличниот дефект во Чаир е решен

Дефектот на ул.4-ти Јули бб е саниран

Дефектот на ул.4-ти Јули бб е саниран

Дефектот на ул.Палмиро Толати е саниран

Дефектот на ул.Палмиро Толати е саниран

НЛБ Банка - носител на признанието „Компанија ориентирана кон луѓето“

НЛБ Банка - носител на признанието „Компанија ориентирана кон луѓето“

Дефектот на ул.Титовелешка е саниран

Дефектот на ул.Титовелешка е саниран

Рекордни 10.000 продадени примероци од „Нашиот пат“!

Рекордни 10.000 продадени примероци од „Нашиот пат“!

Актуелните проекти на Делегацијата на германското стопанство во Северна Македонија тема на разговор меѓу Азески и Мартенс

Актуелните проекти на Делегацијата на германското стопанство во Северна Македонија тема на разговор меѓу Азески и Мартенс