26 Јули, 2021
0.0217

Поддршка за културата и новиот европски филм – ИутеКредит еден од спонзорите на Beach Film Festival во Охрид

Објавено во: Мои пари 20 Јули, 2021

ИутеКредит Македонија редовно поддржува проекти кои придонесуваат за развој на општеството и проширување на културниот светоглед. Фестивалот на нов европски филм Beach Film Festival кој ќе се одржи од 21 до 25 август во Охрид е проект кој компанијата смета дека ги има токму овие вредности и токму затоа се јавува како еден од спонзорите на овој настан.

На фестивалот ќе се прикажат кратко- и долгометражни филмови, а посетителите ќе имаат можност да ги погледнат под отворено небо на плажата Горица 3 и бродот Армада, како и на неколку дополнителни локации. Програмата ќе биде дополнета со музички настапи.

Се гледаме таму!

Можеби ќе ве интересира

Давид Малинковски повторно брилираше на тркачката патека во Гробник

Давид Малинковски повторно брилираше на тркачката патека во Гробник

Маестрален настап на Давид Малинковски на тркачката патека во Гробник

Маестрален настап на Давид Малинковски на тркачката патека во Гробник

ЖИТО СО НОВИ МАРКЕТИ ВО ВЕЛЕС И ВО ГОСТИВАР

ЖИТО СО НОВИ МАРКЕТИ ВО ВЕЛЕС И ВО ГОСТИВАР

НЛБ Банка и Visa со многу изненадувања по повод Олимписките игри

НЛБ Банка и Visa со многу изненадувања по повод Олимписките игри

Видеолотарија со силна поддршка за Иџе, кој ќе вози за нов успех на омилената Имола

Видеолотарија со силна поддршка за Иџе, кој ќе вози за нов успех на омилената Имола

Нова академска година, нова шанса да добиете стипендија на МБУ - најдобриот приватен универзитет во земјата

Нова академска година, нова шанса да добиете стипендија на МБУ - најдобриот приватен универзитет во земјата

Petal Maps сега е достапна за паметните часовници од серијата HUAWEI WATCH 3

Petal Maps сега е достапна за паметните часовници од серијата HUAWEI WATCH 3

Државна Видеолотарија со крводарителна акција

Државна Видеолотарија со крводарителна акција

OnePlus паметните телефони ќе се продаваат во Комтрејд на 30 продажни места во земјава

OnePlus паметните телефони ќе се продаваат во Комтрејд на 30 продажни места во земјава