09 Август, 2020
0.0185

Поранешниот амбасадор во Германија повика да се гласа за ГДУ

Објавено во: Македонија 11 Јули, 2020

Професор д-р Горан Рафајловски, поранешен македонски амбасадор во Германија и актуелен професор на Универзитетот за применети науки во Берлин, на денешниот настан во Охрид насловен “Разговор под дрвото” упати апел и повик до сите македонски граѓани да излезат на претстојните парламентарни избори и да го дадат својот глас за ГДУ. 

"Ги повикувам граѓаните да гласаат за ГДУ и да дадат допринос кон развојот на демократијата и слободната политичка мисла во Македонија" – рече Рафајловски помеѓу другото.

Изјавата можете да ја погледнете тука. 

Можеби ќе ве интересира

ВМРО-ДПМНЕ БАРА - на 550 студенти кои не добија картички веднаш да им се одговори на приговорите

ВМРО-ДПМНЕ БАРА - на 550 студенти кои не добија картички веднаш да им се одговори на приговорите

СДСМ И ДЕНЕСКА УВЕРУВА - водиме темелни и сериозни преговори за влада

СДСМ И ДЕНЕСКА УВЕРУВА - водиме темелни и сериозни преговори за влада

Водич за справување со невролошки заболувања во време на ковид

Водич за справување со невролошки заболувања во време на ковид

КОСТА КОСТАДИНОВ ОД СДСМ МУ ВРАТИ НА АПАСИЕВ - вели дека е фашист и да ги врати нароните пари од СЈО

КОСТА КОСТАДИНОВ ОД СДСМ МУ ВРАТИ НА АПАСИЕВ - вели дека е фашист и да ги врати нароните пари од СЈО

КОЈ СЕ ВОЗБУДИ ОД НАЈАВИТЕ ЗА КРАТЕЊЕ НА 20 ОТСТО - КСС бара да престанат заканите кон администрацијата

КОЈ СЕ ВОЗБУДИ ОД НАЈАВИТЕ ЗА КРАТЕЊЕ НА 20 ОТСТО - КСС бара да престанат заканите кон администрацијата

ТАРАВАРИ ГО КАЖА УСЛОВОТ - во влада со ДУИ ако Зибери е премиер

ТАРАВАРИ ГО КАЖА УСЛОВОТ - во влада со ДУИ ако Зибери е премиер

ГИ ПРЕМИНУВА ЛИ ГРАНИЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКА ПРИСТОЈНОСТ - еве што напиша пратеникот, професорот и лидерот Апасиев

ГИ ПРЕМИНУВА ЛИ ГРАНИЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКА ПРИСТОЈНОСТ - еве што напиша пратеникот, професорот и лидерот Апасиев

СЕ СПОИЈА НЕБО И ЗЕМЈА - силен дожд во главниот град

СЕ СПОИЈА НЕБО И ЗЕМЈА - силен дожд во главниот град

ЗОШТО САМО 15 ОЗДРАВЕНИ ОД КОВИД - претходните денови имаше многу повќе

ЗОШТО САМО 15 ОЗДРАВЕНИ ОД КОВИД - претходните денови имаше многу повќе