13 Ноември, 2019
0.0194

Поврат на средства и за акциските цени во Setec, само со AMEX

Објавено во: Мои пари 21 Октомври, 2019

Сè за вашиот дом на едно место од SETEC, se od tehnika

Со почеток од 15.10.2019 до 31.12.2019 во сите продавници на SETEC, se od tehnika со секоја направена трансакција со картичките на American Express, добивате 6% поврат на средства.

Повратот на средства важи и за акциските цени https://bit.ly/2zuGsdT.

Можеби ќе ве интересира

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Во тек акција за чистење на сливници и шахти

Во тек акција за чистење на сливници и шахти

Сега има вода на Бул. Јане Сандански 51

Сега има вода на Бул. Јане Сандански 51

Одржан четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина Офталмологија“

Одржан четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина Офталмологија“

15 години Hugo Boss

15 години Hugo Boss

Невидено ниски цени на Sport Vision Bazaar!

Невидено ниски цени на Sport Vision Bazaar!

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ - Скопје

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ - Скопје

Колумна за мажите

Колумна за мажите

Улични дефекти оставија без вода неколку улици

Улични дефекти оставија без вода неколку улици